ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Е воа АТП фантази стварно е жими мајка. У ист ден се играат и квалификации и прво коло од турнирот. Сакав да типувам ама гледам уште сите парови не се знаат и си викам ај ке почекам. Кога после одам ми вика дека не може да типувам - турнирот почнал. Денот ми се расипа :D

I jas pocnav prvpat sega od monte carlo da igram, ama ti pisuva gore vreme ti istekuva kako stoperica, izgleda ne si primetil, i da malku glupo e da tipuvas a ne znaes koj e kvalifikantot.

Фала Господе им текна нешто да пренесуваат на ТВ. Секоја чест за Алфа.

Опа, дали ова значи дека на Alfa HD ќе си гледаме тенис во HD резолуција. МЕТИСИ :D

Опа, дали ова значи дека на Alfa HD ќе си гледаме тенис во HD резолуција. МЕТИСИ :D
Мора и на близу да ја пуштат во ХД да си ја гледам а не на еуроспорт да гледам.

Само да не биде како Вимболдон на Телма. Две утакмици на ден ( Федерер , Џокович и Шарапова) и доста е. Eуроспорт дрмаат :D

Само да не биде како Вимболдон на Телма. Две утакмици на ден ( Федерер , Џокович и Шарапова) и доста е. Eуроспорт дрмаат :D
Па подруго и нема шанси да биде, Еуроспорт е спортска телевизија, за разлика од Алфа и Телма, на кој има и други содржини.

Koga sme kaj Madrid ,abe pak li ke e toa plavoto sranje ili ke e normalna shljaka , znam deka Novak i Nadal kazaa deka nema da igrat ako e plava , a na oficijalniot sajt i dvajcata se prijaveni ....nekoe info ?
Нова подлога, зарем Надал и Ноле ги ставаш на исто ниво со Цонга, Карлович, Иснер, Фиш...па мислиш дека нив ќе ги игнорираат кога нешто не им чини? :)

Они се жалат за ужасно спорите подлоги со години, но никој не реагира, но затоа кога еднаш се експериментираше со подлога, и тоа не им одговараше на неколку топ тенсери, оп, одма све се смени.

Годинава пак ќе си биде онаа стандардна земја. Кажаја уште лани оти експериментот со плавата земја не излегол како што се надевале.

Рафа во среда ќе игра со победникот од мечот Berlocq - GimenoTraver во Барселона.

Нова подлога, зарем Надал и Ноле ги ставаш на исто ниво со Цонга, Карлович, Иснер, Фиш...па мислиш дека нив ќе ги игнорираат кога нешто не им чини? :)

Они се жалат за ужасно спорите подлоги со години, но никој не реагира, но затоа кога еднаш се експериментираше со подлога, и тоа не им одговараше на неколку топ тенсери, оп, одма све се смени.
ne me razbra ,ne deka oni so nivniot bojkot bi promenile neshto , tuku znam deka Cirijak se faleshe posle turnirot deka ke ostane plava a ovie dvajcata odgovorija deka vo toj sluchaj nema da igraat , samo tie javno najavija bojkot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom