Ај да дадам мој коментар и јас... Прва работа ќе почнам со Меси, и не знам зошто ама сигурен сум дека ќе игра на реваншот, пошто следува да го речам не многу важен дуел со Мајорка каде што можеме и без Меси, па работава сега во стилот дека нема да игра 3 до 6 недели е тактички трик...
Друга работа она педерчено Ибрахимович колку ме изнервира, кај кога даде гол се радува (не ни очекував од таков играч да не го прослави голот) уште при секој дуел им влагаше остро на нашиве... Од Барса 10 играчи лежеа поради остри прекршоци а кога ќе видиш жолти картони по 4 како којзнае колку остро да играле Барса, и слободно можам да кажам дека освен жолтиот на Пике друг ни еден не беше исправно доделен. Дани Алвес многу јак натпревар изигра, едноставно најдобар беше... Валдес не може да го кривиме само него, пошто Бартра му ја измести малце топката иако можеби можеше да ја фати сепак не беше крив (иако ме утепа само таа утакмица 2 и3+ ја имав, убаво си ја фатив Баерн 1 и 2-3). Иначе уште Тиаго Силва да го имавме во тим ќе немавме ќе немавме никаква конкуренција, дефинитивно најдобар централен бек во светот. Вака гледано од резултатот и не треба да сме незадоволни пошто 2:2 на гостински терен и не е така лош резултат, сигурен сум дека Барса ќе помине понатаму
Судијата слепец невиден, не знам како можеше да не го види офсејдот при голот на Ибрахимович.
Санчез до пред некое време го бранев и викав дека треба да се има трпение со него ама веќе ств нз што да кажам. Значи трча многу, покрива да, ама земен е он за напаѓач и мораше еден гол најмалце да даде од тие шанси.
Фабрегас делува многу изгубено, иако ете неколку пати задржа толка и убаво помина, ама не е тоа тоа што беше на почеток на сезоната.
Во секој случај сега вниманието треба да се насочи кон купување на еден централен бек, ама некој испробан и добар централен бек, да се задржи Виља и да се продаде Санчез, а при тоа да се најде некоја добра замена за него.
И секако не смее да заборавам и голман, мислам дека е време Валдес да се продаде и да се земе некој млад добар голман. Иначе тип за реваншот Барса - ПСЖ 4:1