Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Иниеста: 'Резултатот не е лош, но ни остава лош вкус во устата.'
Токму тоа.
Иначе Валдес и Дани најдобри беа вечерва.

И Санчез,сеа се сплетка на тие две шанси али јбг.
Да играше Меси во второ ќе имаше уште голови.
Фабрегас флоп оф д гејм.

Да да, Санчез играше добар натпревар.
Туку не знам зошто имајќи го Виља во игра го става Фабрегас во средина. Па нека игра Виља на средина, стави го Тељо лево, Алексис десно и готова работа, многу поопасни ќе бевме.

Судиите не оштетија, можеби ќе бидеме без Меси на реваншот ама и Маскерано ќе го немаме така да јас не верувам дека Бартра ќе игра туку еден од Бускетс/Сонг.

Иначе Меси постигнал голови во 20 различни градови, во ЛШ.

BG3qvlqCcAA-nYR.jpg:large

Не го гледам Казан ?? Нема гол против Рубин во гости ?

Istata povreda mislam deka ja imase Alba i Xavi i se spekulirase deka 3 nedeli ke bidat aut a se vratija mnogu brzo.Isto taka,posle povredata so Benfika,Messi bese iznesen na nosilka,a posle 4 dena igrase pak...Taka da,vikendot nema da igra ama na revansot ke bide spremen...
Tuku sto prajme so odbranata,najverojatno ke gi pomineme PSG ako ne se sluci nekoe cudo pa da izgubime doma,no sto vo poluvinale protiv RM,Baern,Dortmund so tandemot Pike-Bartra ????????????

Што да додадам, истото срање како против Милан. Толку лоша одбрана имаме, тоа е нешто неверојатно. Ај одбраната, ама и на средината иимаше неколку лоши грешки, ни трчаа контри, среќа што немаат тркач од типот на Роналдо инаку ќе ни ја расплачеа мамицата.
Без Меси во второ и со Фабрегас како лево сметало, игравме колку да мине време. Една саглам прилика да се немало, освен онаа кога Алексисот наместо да ја спука на прва, проба да ја смири и ја усра нормално. Како и да е, со ваква игра дефинитивно не се осволува ЛШ.
Ај барем до 1/2 финале да стигнеме некако. Се надевам предноста на домашниот терен ќе помогне и ќе победиме без некои тешки проблеми, иако нема да биде нималку лесно.

Gledam site plukate za Sanchez ama toj ne bese tolku los utakmicava, pa dobro eden ovde ne spomna za Villa ? ili ke se vajgat na stara slava, jas ne ni go vidov da igrat so topka,a kamoli sansa ili sut na gol,definitinvo najslaba karika, za mecot so MIlan bev i jas optimist ama sega na revansov ako sme bez Messi ne gledam koj bi dal gol a i nekako mn bavno odet akciite po sredina bez nego i zato forsirame po krila :/

Никој не спомна ама сега кога гледам со ладна глава мене голманов нивен како јака дупка во тимот ми се чини, и тука ќе се бара шансата во реваншот, еден проектил на Дани и нема да мрдни :D

Нема врска не беше многу во офсејд...
149005_259509150852458_909895133_n.jpg

Потполно се согласувам со напишаново значи не може да се дозволи и понтаму вакви натпревари да се решаваат со судиски грешки, не само на овој натпревар и Јувентус беа оштетени со Баерн.

733761_259536987516341_56065208_n.jpg

Со сликава сакам да укажам на тоа дека сите што викаа дека Меси не може без Чави и Иниеста вчера го добија одговорот...

Второто полувреме без Меси докажа дека Чави и Иниеста не можат без Меси, а не обратно...
Кога ќе се види сликава мислам дека кажува се, најдобро е кога се тројцата заедно, но кога би фалел Меси на сликава, тоа би било само една обична слика, а кога би фалеле Чави и Иниеста сепак сликата пак би имала некое значење...

Колку натпревари ќе играме без Меси?
На тие натпревари ќе се види дали сме "човек фирма" или пак и другите може да играат без да се осети неговото отсуство.
Додуша се гледаше во Париз колку фалеше тој во 2 пол.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom