Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам дека Валдес не беше крив за голот,Батра му го смени правецот на топката,а не ми е јасно зашто толку го хејтате Санчез кога изигра супер,јес да промаши еден зицер али се извади со пеналот кој беше над него.Ако не игра Меси наредна тешко ке ни биде :(

1 зицер? За 5 минути упропасти 3 контри од кои 2 сам пред голманот а првата наместо да му ја даде на Иниеста на десно во ситуација 2 на 2 он шутира во играч пола метар од него. Ма нека се убие ако има психички проблеми ме боли мене таквото за неговите ментални пречки и проблеми.

На радио Каталуња искочи инфо дека повредата не е сериозна. Не знам кој извади муабет дека три недели ќе го нема, кога прво не се направени тестови. Ќе го средат по брза постапка. :) Сериозно Фабрегас зошто влезе да смета. Санчез е луд човек и крај. Денеска за мене Дани Алвес е MOM има чиста 10-ка. Од готово направивме вересија. Ваква панична одбрана на Барса никогаш не сум гледал.

Абе можеме колку сакаме бајрам со мозокот да си правиме, ама шансите да заигра Абидал на реваншот ти се еднакво пропорционални со шансите Меси да премине во Реал летово!

Исто како шо си праевме бајрам да изигра на Вембли и да го подигне пехарот .... Силен е Ерик, тренира нормално , веќе одигра неколку натпревари со помладите ....

COMUNICADO OFICIAL DEL BARCELONA:::""""Messi tiene una lesión en el bíceps femoral de la pierna derecha. El miércoles se le realizarán más pruebas para saber el alcance exacto de la lesión".

Шпанци ај превод.

COMUNICADO OFICIAL DEL BARCELONA:::""""Messi tiene una lesión en el bíceps femoral de la pierna derecha. El miércoles se le realizarán más pruebas para saber el alcance exacto de la lesión".

Шпанци ај превод.
Повреда на десниот лист. Во среда ќе бидат направени дополнителни тестови да се дознае колку е сериозна повредата.

Nesto mnogu pozitivno od mecot , ALVES SUNRISE :icon_lol:

Odlicen bese Alves zaedno so Alba (y)
Како да не. Колку пати му ја зема топката на Лукас? Еве јас ќе ти кажам точно 0 (нула) пати. Колку пробиви имаше во напад? Одговорот е ист. Единствено Алвес може да се издвои за играта во напад, останатите ептен слабо. Бартра нема никад да биде повеќе од 5 избор за стопер во Барселона, одма се гледа дека нема квалитет.

И јасно е дека испаѓаме без Меси во реваншот, затоа што нема кој да даде гол, а сигурно ќе примиме.

1 зицер? За 5 минути упропасти 3 контри од кои 2 сам пред голманот а првата наместо да му ја даде на Иниеста на десно во ситуација 2 на 2 он шутира во играч пола метар од него. Ма нека се убие ако има психички проблеми ме боли мене таквото за неговите ментални пречки и проблеми.
Па барем направи нешто,имаше пенал над него и трчаше цело време напред назад,што не го хејташ Виља кој не знаеше кај се наоѓа утакмицава,исто како да не играше.

И испаднаа муабети дека Маске ќе е 6 недели аут.....

so messi ne veruavm da e strasno,tuku po strasno e sto nemame odbrana za naredniot natprevar :)

Кој ги разбира правилата добро на УЕФА. Искочи еден интересен твит
Bravo Stark, el reglamento dice que cuando son atendidos 2 jugadores del mismo equipo, no deben abandonar el campo, como cuando es 1 portero
Кој вели: Дека двајца играчи од ист тим не смеат да го напуштат теренот, како што тоа беше случај со Маске и Алба, кога дебилот Штарк не им даваше да влезат.

Како да не. Колку пати му ја зема топката на Лукас? Еве јас ќе ти кажам точно 0 (нула) пати. Колку пробиви имаше во напад? Одговорот е ист. Единствено Алвес може да се издвои за играта во напад, останатите ептен слабо. Бартра нема никад да биде повеќе од 5 избор за стопер во Барселона, одма се гледа дека нема квалитет.

И јасно е дека испаѓаме без Меси во реваншот, затоа што нема кој да даде гол, а сигурно ќе примиме.

Alba istrca mnogu , postojano se menuvase odbrana-napad , barem mene takov vpecatok mi ostavi :) . Inaku Alves bese fenomenalen , odlicni centarsutevi imase , sebe se nadmina . Mascherano kakov takov barem trca da blokira topka a Pique e nadvor od forma ovaa sezona , mora naredniot mec da dade se' od sebe, seta tezina ke bide na nego.

Не реално Штарк во второ полувреме тотално се нагуби.
Почнувајќи од слободниот на Алвес кога не им даде корнер. Едно 6-7 грешки ги имаше гарант после тоа на двете страни.
Едит: Инаку Филе почна на твитер за Меси....очекувајте наскоро за Маске истото да биде.

Кој ги разбира правилата добро на УЕФА. Искочи еден интересен твит

Кој вели: Дека двајца играчи од ист тим не смеат да го напуштат теренот, како што тоа беше случај со Маске и Алба, кога дебилот Штарк не им даваше да влезат.
Toa bese ocigledno deka namerno go napravi , nabrgu po toj pritisok padna golot od offside. Sevkupno krajno skandalozno sudenje na Stark so pomosnicite.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom