До твојот компјутер. Каков процесор и графичка имаш?Спуштих ја епизодата од замунда ама сецка? До шо може да е проблемо 4.8 гига 1080п.
Го спуштив истиот торент. Навистина мераци3 страни од вчера вечер се изнапишале...си останувам на 146-та.
Само што си го пуштив: Game.of.Thrones.S03E01.1080i.HDTV.MPEG2.DD5.1-CtrlHD.ts - 4.87GB. Ќе има мераци вечер.
Истиот проблем и јас го имам, еве ја графичката и процесорот:Спуштих ја епизодата од замунда ама сецка? До шо може да е проблемо 4.8 гига 1080п.
И мене ми сецка кога ке го ставам на full screen, но ако развлечеш на цел екран без притоа на направиш fill screen нема да ти сецка.Значи нз до шо е било симнах bsplayer и преку него го пуштих и таман си оде иначе предтоа пробувах со медиа плеер класик и сецкаше
иначе Core 2 duo e6550 2.33ghz
sapphire HD6770 1GB GDDR5
Прва епизода и одма утепаа еден змеј... не знам дали ми беше повеќе криво за Нед Старк или за ова...
Тоа створењето што ќе ја каснеше Калиси за малку, шо повеќе личеше на мува од Чернобил отколку на змејNE VE RAZBIRAM.ne ubija zmej,ne vidov
Вчера кој ден беше, ти текина ?NE VE RAZBIRAM.ne ubija zmej,ne vidov
Јас дури ја мотав епизодата отпосле да видам да не сум пропуштил нешто, касно сфатив на кој ЗМЕЈ мислел.NE VE RAZBIRAM.ne ubija zmej,ne vidov
За втора епизода зборував, излезена е на WEB Rip. Стрпете се за подобра снимка до следната недела.NE VE RAZBIRAM.ne ubija zmej,ne vidov
пробај со VLC player ако сецка и на тој симни си обична HDTV верзија од 1.3гб ! може и да пробаш да наснимаш K-Lite Codec Pack тој ги има сите потребни кодеци за рендерирање па може ке ти помогне со овие огромни фајловиЗначи нз до шо е било симнах bsplayer и преку него го пуштих и таман си оде иначе предтоа пробувах со медиа плеер класик и сецкаше
иначе Core 2 duo e6550 2.33ghz
sapphire HD6770 1GB GDDR5