Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
BarcaNamul провоцираш/шерифуваш во гостински фан клуб. Сличен пост после мојот ќе го бришам и ќе треба да ти доделам казнени поени.

BarcaNamul провоцираш/шерифуваш во гостински фан клуб. Сличен пост после мојот ќе го бришам и ќе треба да ти доделам казнени поени.

Кај виде шерифување жити се...Ако ова го сметаш за такво нешто или провоцирање,ондак имаш многу работа во фанклубовите....Како и да е,избриши ми ги последните 3-4 мислења овде и таман е....:cuc:

Кај виде шерифување жити се...Ако ова го сметаш за такво нешто или провоцирање,ондак имаш многу работа во фанклубовите....Како и да е,избриши ми ги последните 3-4 мислења овде и таман е....:cuc:

Имаше пријава за твоето мислење пријател, ништо лично немам против тебе. Тебе и на пријателот со кој што општите не ви смета ама на другите можеби им пречи. Затоа вака напишав. Немам намера да ја бришам конверзацијата, само пишав да не продолжите во тој стил. Не реков да не продолжиш да пишуваш во фан клубов.

Не го сфаќај лично горенапишаното.

Не е салам :D

37032_10151810577292306_588996037_n.jpg

Ех сега на трол фудбал ќе излезе: Still a better goalkeeper than Valdes! :ROFLMAO:

527245_335127566589823_327612639_n.jpg

Откако дозна дека не е на листата на повикани играчи, Икер Касиљас се ,,смешка,, со тоа што ја објави оваа фотографија на неговиот официјален профил на Инстаграм.

Неубај работи ...

Шо го ебам. Нека продужи Лопез вака да брани, Касиљас може да се гони у курац. Преку кур ми е од него и Рамос.

Греота е да речеш за Икер да се гони у курац...
Уствари не е греота, ако си почнал Реал да го гледаш од пред 2-3 године.
Никогаш не сум можел да сфатим зошто навивачите на Реал никогаш не си го почитуеле своето (и тоа ова било за некои што дале многу за Реал, ама ни приближно толку колку што дал Икер). Ама кога гледам какви муабети се вртат за Икер, човекот кој толку многу придонел за сите титули во последниве 10-на години...Брука.

Ме заболе искрено. Икер беше Икер додека Раул беше во тимот. Последниве 3 сезони е просечен голман кој брани добро само за Шпанската репрезентација, што и не ми пречи воопшто, и просечен Икер е подобар од 90% голманите во светот. Она што ме разочара кај него е капитенскиот пристап кон тимот кој го изгуби тотално откако почна да лиже газ на каталонците, и оној бунт кој го направија со Рамос против Мурињо. Тоа и те како му штети на Реал Мадрид.

И да, Реал Мадрид > Икер Касиљас, па ако сака и нека се пензионира тука. Имаше статус на легенда, повторувам, имаше. Сега е комплетно небитен. Се покажа дека и без него Реал победува.

^ Аха, а ти си нешто у управа па си запознаен со тоа кој почнал бунт, кои биле во него и зошто?
Дај бе аман со глупостиве, овој почнал бунт, тој почнал бунт.
И како капитен, нормално е да проба да ја смири тензијата помеѓу Реал и Барса. Тензија, која прерасна у нешто што доликува само на третолигаши, со тепање, глумење и слични срања. Ако за тебе тоа беше вистинското Ел Класико, те жалим што не си имал можност да уживаш у вистинско Ел Класико.
Вие или не сакате да сфатите, или па неможете да сфатите дека ова е РЕАЛ МАДРИД, и на таков тим и на неговите играчи не им личи да се понашаат како најголеми сељаци, со ниски и примитивни начини за да се дојде до победа.
И сега ќе ми вратиш, Барса почна прва. Нека почне, и она нека заврши. Ако нејзините играчи и нејзината управа се сељаци, немора и овие од Реал да глумат сељаци само за да им вратат.

И никој не рече дека Касиљас е поголем од Реал. И никој не рече дека одма треба да се врати во прва постава, зошто и Диего покажа дека е голманиште. Ама Касиљас со тоа што го направил до сега, заслужува максимален респект. Перфектен од секоја гледна точка, како фудбалер, како човек и све останато.

И на крај, до каде донесе “лижењето“ на Касиљас како што ти го нарекуваш? Ја ќе ти кажем, донесе до 32-ра титула во Шпанија. Се покажа дека Барса можеше да не тепа само со таква “нефер“ игра, со глумење и провокации, на што и наседнуваа играчите на Реал, што носеше црвени картони и нормално губење на секоја утакмица. Е од кога се смири тензијата на Ел Класико (колку толку), видовме дека со фер игра можеме да ги тепаме многу полесно отколку со таа прљава игра на која ти очигледно се гордееш.
Тоа што годинава Реал ја изгуби титулата во Примера, е кривица НА СИТЕ, а не на Касиљас или одредени играчи.

Како и да е, секоја чест за плукањето по Касиљас, стварно го заслужил тоа...

nikogas nema da gi razbiram fanovite na real za ova, sekogas gi otfrluvate legendite sto gi ima klubot makar i za edna mala greska, pa i za nisto, sto ljuobv prema klubot e toa ne znam.

Значи според тебе Касиљас сам ја донесол ланската титула во Примера. :eek:

Глеј, и ја можев да останам слеп на она што го прави тој, меѓутоа такви работи не можам да ги поднесам. Колку сака нека биде добар, нека лечи и од рак ако сака, ама тоа дека ја стави репрезентацијата пред клубот во кој игра цел живот не можам да му го опростам. А тоа дека смирувал тензии за доброто на клубот, нека побара награда од советот за мир во Шпанија или светот. Тука е да игра фудбал и да ги брани боите на својот клуб, а не секојпат кога се спомне Шпанската репрезентација да се влажни како петооделенка на Бибер.

Факт е дека мислењата околу Икер, ги подели навивачите на Реал. За едните си остана она што си беше другите го симнаа од небо. Сега ти кога си одлучил да мижиш неможам да ти го променам мислењето, впрочем и не сакам, пошто знам колку Икер е ценет за Мадрид. Ама ти се молам не со глупостите дека “јас сум поголем навивач на Реал бидејќи го следам од xx.xx.19xx“, остави тоа на малите деца.

Значи според тебе Касиљас сам ја донесол ланската титула во Примера. :eek:

Глеј, и ја можев да останам слеп на она што го прави тој, меѓутоа такви работи не можам да ги поднесам. Колку сака нека биде добар, нека лечи и од рак ако сака, ама тоа дека ја стави репрезентацијата пред клубот во кој игра цел живот не можам да му го опростам. А тоа дека смирувал тензии за доброто на клубот, нека побара награда од советот за мир во Шпанија или светот. Тука е да игра фудбал и да ги брани боите на својот клуб, а не секојпат кога се спомне Шпанската репрезентација да се влажни како петооделенка на Бибер.

Факт е дека мислењата околу Икер, ги подели навивачите на Реал. За едните си остана она што си беше другите го симнаа од небо. Сега ти кога си одлучил да мижиш неможам да ти го променам мислењето, впрочем и не сакам, пошто знам колку Икер е ценет за Мадрид. Ама ти се молам не со глупостите дека “јас сум поголем навивач на Реал бидејќи го следам од xx.xx.19xx“, остави тоа на малите деца.
Лечи се...(y)

Врати се Икер све ти је опроштено! :D

Да бидеме реални малце,ЛОПЕЗ брани маестрално во моментот,колку и да го сакам и поштувам Касиљас јебига така си е,од колку гомна не има извадено,немам коментар за него моментално, На друга страна,не можеме и све на медиуми да веруваме како е и што е,јас сум сигурен дека Моu знае што прави и дека ќе ги искомбинира и двајцата..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom