- Член од
- 9 март 2011
- Мислења
- 1.944
- Поени од реакции
- 905
Se e kazanoЛечи се ..

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Se e kazanoЛечи се ..
Лечи се ..
Обобо ... што е бе клинци? Коалиција правите тука против мене?
Па се собрале Бокици-мокици, барселонаши, јувенташи ... како ли се погодивте само
Како и да е, јас кажав како изгледаат работите најреално, и затоа колку ни се шансите за освојување на Лига на Шампиони оваа сезона, БАЗИРАНИ НА ЦЕЛОКУПНАВА СЕЗОНА И МОМЕНТАЛНА ФОРМА НА ЦЕЛ ТИМ А И ПОЕДИНЕЧНО, а и за тоа дека Барса оваа сезона ни се единствени пациенти на кои можеме сериозно да се надеваме на победа и пролаз.
Сега ако не ви се допаѓа тоа, најмалце треба да се одговара со "лечи се" , така бе Бокица?Малце домашно воспитање не е на одмет.
Лечи сеОбобо ... што е бе клинци? Коалиција правите тука против мене?
Па се собрале Бокици-мокици, барселонаши, јувенташи ... како ли се погодивте само
Како и да е, јас кажав како изгледаат работите најреално, и затоа колку ни се шансите за освојување на Лига на Шампиони оваа сезона, БАЗИРАНИ НА ЦЕЛОКУПНАВА СЕЗОНА И МОМЕНТАЛНА ФОРМА НА ЦЕЛ ТИМ А И ПОЕДИНЕЧНО, а и за тоа дека Барса оваа сезона ни се единствени пациенти на кои можеме сериозно да се надеваме на победа и пролаз.
Сега ако не ви се допаѓа тоа, најмалце треба да се одговара со "лечи се" , така бе Бокица?Малце домашно воспитање не е на одмет.
Абе да, ако ја земеш цела сезона, играмо очаен фудбал. Ама на најтешките и најважните утакмици, покажавме карактер и веруј дека ја не би отпишал толку лесно ваков тим.Обобо ... што е бе клинци? Коалиција правите тука против мене?
Лечи се
Шала на страна,добар фудбалски познаник си....Остај го ти Бокица Мокица,ти завидува тој![]()
Извини...Го згрешив првиот пат,ама после ми дојде интересно со тебе,па може ќе продолжам,не знам,ќе се мислам,не еднаш,двапати,туку појќе...И да,асален секс примивме од вас,затоа болиЛепиА што ти навака? Да не го згреши фан клубов нешто?
Ај еднаш, ај два пати, ама твоево не е на грешка. Те чеша нешто г'зот сезонава а? Па да ти кажам асален секс примивте од нас година/сезонава, па те разбирам до негде што овде ми чмаеш и реплицираш со детски реплики
Олади малце
.
Не.. шо те заеба, те заеба. Убаво ти рече, те чешка газето. Олади се и иди по фан клубовиве и стави некое лајкче на некој што непредвидел добро стрелец на натпревар, ќе те опушти.Извини...Го згрешив првиот пат,ама после ми дојде интересно со тебе,па може ќе продолжам,не знам,ќе се мислам,не еднаш,двапати,туку појќе...И да,асален секс примивме од вас,затоа болиДа си ебиш векот,не оставаш човекот да се радува малце,одма реплицираш за сексот кое го имавте 2 пати во една недела
.....
Не,не и не...појќе не ти реплицирам![]()
Помина 1ви април,ти почна на 2ри ? Немој,ќе ти боли газето цела година.Не мешај се таму кај што не те бери другар....Не.. шо те заеба, те заеба. Убаво ти рече, те чешка газето. Олади се и иди по фан клубовиве и стави некое лајкче на некој што непредвидел добро стрелец на натпревар, ќе те опушти.