- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.968
BarcaNamul провоцираш/шерифуваш во гостински фан клуб. Сличен пост после мојот ќе го бришам и ќе треба да ти доделам казнени поени.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
BarcaNamul провоцираш/шерифуваш во гостински фан клуб. Сличен пост после мојот ќе го бришам и ќе треба да ти доделам казнени поени.
Кај виде шерифување жити се...Ако ова го сметаш за такво нешто или провоцирање,ондак имаш многу работа во фанклубовите....Како и да е,избриши ми ги последните 3-4 мислења овде и таман е....![]()
Не е салам
![]()
Лечи се...Значи според тебе Касиљас сам ја донесол ланската титула во Примера.
Глеј, и ја можев да останам слеп на она што го прави тој, меѓутоа такви работи не можам да ги поднесам. Колку сака нека биде добар, нека лечи и од рак ако сака, ама тоа дека ја стави репрезентацијата пред клубот во кој игра цел живот не можам да му го опростам. А тоа дека смирувал тензии за доброто на клубот, нека побара награда од советот за мир во Шпанија или светот. Тука е да игра фудбал и да ги брани боите на својот клуб, а не секојпат кога се спомне Шпанската репрезентација да се влажни како петооделенка на Бибер.
Факт е дека мислењата околу Икер, ги подели навивачите на Реал. За едните си остана она што си беше другите го симнаа од небо. Сега ти кога си одлучил да мижиш неможам да ти го променам мислењето, впрочем и не сакам, пошто знам колку Икер е ценет за Мадрид. Ама ти се молам не со глупостите дека “јас сум поголем навивач на Реал бидејќи го следам од xx.xx.19xx“, остави тоа на малите деца.