dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.412
- Поени од реакции
- 85.366
Не би требало.Дечки малце офтопик, ама нема друга слична тема кај што би можел да прашам.
Дали има некоја кладилница што работи 24/7 во Скопје?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не би требало.Дечки малце офтопик, ама нема друга слична тема кај што би можел да прашам.
До колку работат ?Бет Сити работи до касно.. барем овде кај мене а верувам и во Скопјето
До колку работат ?
Бет Сити карши соборна лани работеа до 3 или 4 по полноќ. За оваа година незнам не сум бил одамна.До колку работат ?
Цело време работи бе,јас лани сум глеал нба до 5 сабајле,има у живо добро еБет Сити карши соборна лани работеа до 3 или 4 по полноќ. За оваа година незнам не сум бил одамна.
Не спамирај тема, се шалам ова е за Атомската мравка...Дечки малце офтопик, ама нема друга слична тема кај што би можел да прашам.
Тоа е моментот коа сфаќаш,дека ептен си забегале не сум знаел ова.
Интересна работа е во 5 сабајле да дремеш во кладилница![]()
Уште оваа ја чекам за 1100 , Полувреме 110 коша . Ако не паднат 70 сега утре ќе ме читате во настани на денот црна хроника...Вашингтон повеќе од 183 коша , фала
Poland - NG
Germany - NG
Belgium - 1
@ 2.2
---------------------
Gueseley - GG3+
Grimsby - 1
Belgium - 1
@6
----------------------
Hinckley - 1/2 2/1 7+
Gueseley - 2/1 7+
Има Бетсити, ама која е сигурноста дека ќе излезе?Hinckley ке испадне пресрвт ама ја нема никаде во понуда така беше и пред 2-3 недели и си испадна ама оди најде кај да ја играме.