Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Според мене едно поклонче за денес.

M.Ilic повеќе од 4,5 гола @ 1,85 / Хоризонт

Илич на првиот натпревар против Чеховски постигна 10 голови. Денес Кил мора да победат доколку сакаат да одат понатаму, а Чеховски не е некоја екипа која игра јака одбрана + Илич изведува пенали за кој сум сигурен дека ќе има барем 3-4 денес. Очекувам доста лесно да ја помини оваа граница.

Според мене едно поклонче за денес.

M.Ilic повеќе од 4,5 гола @ 1,85 / Хоризонт

Илич на првиот натпревар против Чеховски постигна 10 голови. Денес Кил мора да победат доколку сакаат да одат понатаму, а Чеховски не е некоја екипа која игра јака одбрана + Илич изведува пенали за кој сум сигурен дека ќе има барем 3-4 денес. Очекувам доста лесно да ја помини оваа граница.

Има во некоја друга кладилница да се игра на голови некој ракометар ? Оти нема хоризонт кај нас, ако знае некој нека пише.

Шарлот-Детроиот-2јка 2.00
Мемфис-Бостон-т2 + 85,5 1.90
Ла Клиперс-Бруклин-1 1.25

win
--- надополнето: 24 март 2013 во 13:12 ---
За денес

Минесота-Чикаго- 185+ 1.90
Хјустон-Сан Антонио- 1 1.90
Сакраменто-Филаделфија- Т2 - 101,5 1.90

Vo sportlife samo ja vidov ponudava djokovic devarman -7.5 hendikep 2 , mislam deka devraman ke mu osvoi barem 5 gejma na djokovic @1.65

Освен ракомет денешнава понуда е тапа, па играм колку да се игра...

Киелце Т1 29.5+
Берлин-Атлетико Мадрид 56.5+
Кил-Чеховски 2 хен (-6.5)
Елче и Алмерија да дадат по 2 гола.

коеф. рамно 18

Losha ponuda denes, mozhat da se izvlechat Almeria T1 , Barsa +, Fuchse 1, Filadelfija -102

Losha ponuda denes, mozhat da se izvlechat Almeria T1 , Barsa +, Fuchse 1, Filadelfija -102
Кур може да се извлече...после два порази, сега играат дома и на 7 мин до крај ПАК ГУБАТ!!! и тоа со играч повеќе ц-ц-ц...:tapp:

toa e, niedna ne pogodiv vchera, almeria izgubija, fuchse izgubija, barsa minus, filadelfija + iskochi..uzhas ! :S

За денес

Минесота-Чикаго- 185+ 1.90
Хјустон-Сан Антонио- 1 1.90
Сакраменто-Филаделфија- Т2 - 101,5 1.90

да ти ебам филаделфија да ти ебам

Јута-Филаделфија-H2 8,5 1.1.90 (сега ќе се извајте)
Вашигтон-Мемфис-182,5 - 1.90

Денеска напишав вака, со 150 за 2000.

Seppi +
Ivanovic +
Radwanska +
Raonic -

Сите повеќе/помалку на конечна граница, но заспав и не го уплатив тикетов, Сепи помина... ако навистина сум таков малер да помине тикетов, а јас не го уплатив... тогаш навистина не знам што да речам.

Дечки малце офтопик, ама нема друга слична тема кај што би можел да прашам.
Дали има некоја кладилница што работи 24/7 во Скопје?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom