Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Абе не заебавајте, Хасани да игра како партнер на Демири!?
Мислам тешко е играч кој цел живот игра крило да го ставиш во средина. Добро Хасани технички е многу добар ама треба поголема физичка сила за таа позиција.

Каде може да се купат карти? :D
Јас купив од Офис-Плус во Сити мол, има во сите тобака исто така мислам.

ОН: Дали некој знае играчите на белгија каде ќе бидат сместени и кога ќе има можност да се отиде при посета ...

Toni
Хасани еднаш играше на таа позиција, се покажа одлично. Не знам во кој натпревар беше, дали беше во пријателската против Словенија, или против Србија/Хрватска.
Е, тогаш колку-толку беше физички активен, сега(ако не се лажам) замина и од Волфсбург и е без клуб моментално. Ако не сум во право, поправете ме.

Пачовски​
Тодоровски - - - Новески - - - Грнчаров - - - Лазевски​
Демири - - - - Хасани​
Ибраими - - - - - Пандев - - - Тричковски​
Јахович​
Во одличната 4-2-3-1 формација на Јаневски. Белгија, пазете се! :sneaky:

Зошто Попов не игра?

И да поставам уште едно прашање:
Што мислите идат ли Албанци да ја следат македонската репрезентација? без разлика дали има некој албанец во тимот или не.

И јас се согласувам дека не треба да игра Хасани у средина. На стадион бев со Словенија, ако не се лажам, и добар беше, ама не е ова Словенија. Како ке се носи со животињана Фелаини...А и Дембеле игра таму, им треба некој подефанзивен. Јас искрено и Попов би го пробал таму, плус и на менаџер имаше дека може да игра и ДМ :pos:

Зошто Попов не игра?

Што мислите идат ли Албанци да ја следат македонската репрезентација? без разлика дали има некој албанец во тимот или не.
Па не знам до кога и дали некогаш ќе се врати но беше заедно со Ристич избркан од таборот поради конфликт во склоп на репрезентацијата кој што го предизвикаа тие .. со нивните ваљда огромни ега сами-себе не заситни.
Јас би сакал да го видам што побргу во тимот со надеж дека се опаметил и ќе пружи максимум за црвено-жолтиот дрес како што доликува:)

Ваљда доаѓале мал број цивилизирани поединци кои не ни можеш да ги познаеш дали се албанци... ги слушнале фашизоидните генерализации преточени во песна од нашите имбецили и никогаш не се вратиле назад.
Иначе сигурно не доаѓале гетоизирани муџахедини од Јаја Паша.

ДА ВЕ ПРАШАМ НЕШТО, МНОГУ МИ Е БИТНО (y) ДАЛИ ЗНАЕТЕ ДАЛИ МОЖАМ, И КОГА МОЖАМ ДА ОТИДАМ ДА ЗЕАМ НЕКОЈ АВТОГРАМ ОД БЕЛГИЈЦИВЕ...???

Благодарам однапред :cuc:

Зошто Попов не игра?

Сигурно дека идат. Ама не од ова племево што дојде од Косово, кои не ги сакаат ни самите албанци кои живеат во Македонија од кога се родени.
Еве ти еден пример, кога Македонија ја тепаше Литванија кошарка, мој комшија албанец славеше и се радуваше како дете, па дури свиреше и од прозор со вувузела :D (а притоа знаеме дека нема ниту еден Албанец во репрезентација).
Има и такви, ама за жал многу се ретки.

А, од кај знаете дека на тие што им се скапи картите, имаат скапи мобилни, плаќаат толкави сметки и трошат толку пари во една вечер?
Сигурно тие што се бунат, не го прават ова. Не бидете детинести. Картите се скапи, дури и да си од Скопје. Не правам муабет за тие што се оддалечени од главниот град. Трошок за превоз, јадење, пиење, фала Богу, човек си, ќе сакаш да каснеш нешто, не ќе влечеш сендвичи од дома. Тоа ти иде преку 1000 денари. Во денешно време и со ваков стандард е прилично многу.
Затоа не се правите паметни, ако одите и ако ви е таман, супер. Јас одам, ма да не ми е таман цената. Тие што не одат поради такви причини, остајте ги раат, во право се.
Брат, за 200 ден....? :eek:

Абе чудна работа овие луѓето наши...колку души сретнав шо барат кај е сместена Белгија
незнам како уште не излегоа странските фан клубови со слики од ѕвездите...
зато немаме ние фудбал

Абе каков Буба у срцето на теренот што ви е. Овде ние сме аутсајдерот, не Белгија, ние треба подефанзивно да искочиме. Хасани ако игра таму има да шиба промаја, Демири со јакна треба да игра. :icon_lol:

Тасевски таму би бил океј, ма да и тој мислам дека е многу офанзивен. Ја лично би играл со Мојсов таму или Стјепановиќ ма да не знам овој од наша лига колку е спремен да издржи ваков натпревар.

Хасани може да игра на позицијата на Пандев, зад напаѓачите мислам дека таму и најдобро се снајде тогаш кога не играше Пандев. Но сепак нели и тој не игра за клубот, така да, за џокер на клупа е најдобар.

Брат, за 200 ден....? :eek:

200 денари, 400 за превоз, уште толку да јадеш нешто и да се напиеш, 1000-ка. Не е 200 денари.

Ја си зедов од тие од 400, ама не се сите исти и немаат сите исти можности. Не ми глумите лудило.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom