Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас купив од Офис-Плус во Сити мол, има во сите тобака исто така мислам.Каде може да се купат карти?![]()
Во Оне имаш .Каде може да се купат карти?![]()
Па не знам до кога и дали некогаш ќе се врати но беше заедно со Ристич избркан од таборот поради конфликт во склоп на репрезентацијата кој што го предизвикаа тие .. со нивните ваљда огромни ега сами-себе не заситни.Зошто Попов не игра?
И да поставам уште едно прашање:
Што мислите идат ли Албанци да ја следат македонската репрезентација? без разлика дали има некој албанец во тимот или не.
Ваљда доаѓале мал број цивилизирани поединци кои не ни можеш да ги познаеш дали се албанци... ги слушнале фашизоидните генерализации преточени во песна од нашите имбецили и никогаш не се вратиле назад.И да поставам уште едно прашање:
Што мислите идат ли Албанци да ја следат македонската репрезентација? без разлика дали има некој албанец во тимот или не.
Сигурно дека идат. Ама не од ова племево што дојде од Косово, кои не ги сакаат ни самите албанци кои живеат во Македонија од кога се родени.Зошто Попов не игра?
И да поставам уште едно прашање:
Брат, за 200 ден....?А, од кај знаете дека на тие што им се скапи картите, имаат скапи мобилни, плаќаат толкави сметки и трошат толку пари во една вечер?
Сигурно тие што се бунат, не го прават ова. Не бидете детинести. Картите се скапи, дури и да си од Скопје. Не правам муабет за тие што се оддалечени од главниот град. Трошок за превоз, јадење, пиење, фала Богу, човек си, ќе сакаш да каснеш нешто, не ќе влечеш сендвичи од дома. Тоа ти иде преку 1000 денари. Во денешно време и со ваков стандард е прилично многу.
Затоа не се правите паметни, ако одите и ако ви е таман, супер. Јас одам, ма да не ми е таман цената. Тие што не одат поради такви причини, остајте ги раат, во право се.
Брат, за 200 ден....?![]()