N
Nessa Alcarin
Гостин
јас јас, саканиот е БлизнакНекои не им се интересни ни во првите 5 минути, верувај
Од муабетов не разбрав, ти си Стрелец или за саканиот зборуваш...?
јас јас, саканиот е БлизнакНекои не им се интересни ни во првите 5 минути, верувај
Од муабетов не разбрав, ти си Стрелец или за саканиот зборуваш...?
Иди удави се додека имаш време со комбинацијавајас јас, саканиот е Близнак
Аха, вие значи ко овие двајца (само таа Близнак, тој Стрелец)јас јас, саканиот е Близнак
Леа, ова е астролошки совршена комбинација, ко ти со Бик.Иди удави се додека имаш време со комбинацијава
Ова за женските ракови е скроз точно. А што вика хороскопот за љубовна комбинација рак женско и шкорпија машко?Пошто гледам голема галама се крена околу Раковите, еве:
http://astro-zona.com/index.php/astro-eros/11-rubriki/eros/29-vljuben-rak
Што си во хороскоп па да си одговараш со вага претпоставувам би требало да си водолија како што имам читано за хороскоп на вага најмногу и одговара водолија а на водолијата исто така вагаНезнам кои се совршени комбинации но со Бик дефинитивно не сме. Со Вага сме одлични
Не е тешко ако испланираш три чекори однапредОние што се скорпија според мене се најитри луѓе, за се имаат однапред 2 чекори испланирано. Тешко е да ги зафркнеш
Мајк Тајсон неагресивен? Тука и Кличко може да се додаде, и он е рак, но исто и еден голем мозок ко Никола Тесла. Раковите најемотивни се, ради тоа се и најагресивни, се си земаат при срце. Според некои извештаи на ФБИ најголемиот дел од криминалците, особено оние кои се уапсени за убиство или се сериски убијци се ракови. Втори се биковите.Majk Tajson e rak vo horoskop,mnogu emotivna i neagresivna licnost.Nekako ova tolkuvanjevo sprma horoskopski znak mi e povrsno.