Хороскоп, хороскопски знаци (општо)

Што сте во хороскоп

• Вкупно гласачи
    1.373

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Доколку е точен хороскопов, општо генерално гледано за ракот, точно е дека многу сме чувствителни. А најлесно да откачиш дечко рак, е да го натераш да те замрази. Колку полошо се однесуваш со него, (а бидејќи најважни му се чувствата), ќе му станеш одбивна. Истото важи и обратно, за да освоиш рак, треба да бидеш доста нежен, романтичен итн. Затоа што сме си такви, емотивни, мислам дека сме најчувствителни воопшто. Ама прочитав дека голема улога има и подзнакот. Па ако може Плавоока или некој што повеќе се разбира да каже поконкретно. :)
Колку трае постапката да те замрази? :)

Член од
12 јуни 2009
Мислења
90
Поени од реакции
126
Ако го откачи или ја откачи (незнам што пол си) како ти успеа? :)
Го откачив некако,не знам колку време ке биде така,додека не дојде пак,ама сепак мина некое време до сега,така да,да се надевам така и да остане.Иначе во тој период имаше лигавење едно 2 месеца,среќа не бев дома тогаш,кога беше најкритично,па слушав секакви нешта за мене од него,ваква сум,онаква сум,па после пак почнува лигавење и така додека не ми пукна филмот и го ставив на тотален игнор.Сега само онака,здраво здраво,кога се видиме,за моја среќа не се гледаме често,затоа што повеќе сум на страна,отколку дома и така. Успеа некако :)

B

babsyy

Гостин
Колку трае постапката да те замрази? :)
Па индивидуално е. Мене стварно најважни ми се чувствата и се водам според нив, ама кога ќе ставам крај, толку е. Ама овој твојов можда посебна сорта на рак е, како и да е, најважното е да не му даваш никаква надеж. Па со тек на време да си најде некое ракче ко него, па да си пишуваат љубовни романи заедно. :)))

Член од
12 јуни 2009
Мислења
90
Поени од реакции
126
Доколку е точен хороскопов, општо генерално гледано за ракот, точно е дека многу сме чувствителни. А најлесно да откачиш дечко рак, е да го натераш да те замрази. Колку полошо се однесуваш со него, (а бидејќи најважни му се чувствата), ќе му станеш одбивна. Истото важи и обратно, за да освоиш рак, треба да бидеш доста нежен, романтичен итн. Затоа што сме си такви, емотивни, мислам дека сме најчувствителни воопшто. Ама прочитав дека голема улога има и подзнакот. Па ако може Плавоока или некој што повеќе се разбира да каже поконкретно. :)
Знам од лично искуство,и најлошо сум се однесувала со него,пак доаѓал и пак се лигавел.Се трудев колку што можам да ме замрази,пак истото на крај,абе тоа нема лек....најлошо е ти да сакаш да излезеш од врска,а тој да нејќе и уште да те сака,е тогаш му е мајката;)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Знам од лично искуство,и најлошо сум се однесувала со него,пак доаѓал и пак се лигавел.Се трудев колку што можам да ме замрази,пак истото на крај,абе тоа нема лек....најлошо е ти да сакаш да излезеш од врска,а тој да нејќе и уште да те сака,е тогаш му е мајката;)
Од лошо полошо. Пауза од месец дена и пак одново. Како да нема крај, се повторува до бесконечност ваљда.

Член од
12 јуни 2009
Мислења
90
Поени од реакции
126
Од лошо полошо. Пауза од месец дена и пак одново. Како да нема крај, се повторува до бесконечност ваљда.
Можеби за цел живот ќe те тормози,се зависи од тоа што си му ти нему, и додека не најде некоја со која ке му е пак убаво,како со тебе.Сепак за џабе не е рак,тие веруваат во вечна љубов,и ако тој мисли дека ти му таа вистинската,тогаш тешка работа да ставиш крај,едноставно не му давај никаква надеж,тотална незаинтересираност,покажи му ладнокрвност и би требало да разбере дека нема веќе никаква шанса.

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Доколку е точен хороскопов, општо генерално гледано за ракот, точно е дека многу сме чувствителни.
Ама прочитав дека голема улога има и подзнакот (јас сум скорпија). Па ако може Plavooka или некој што повеќе се разбира да каже поконкретно. :)
Пошто гледам голема галама се крена околу Раковите, еве:

http://astro-zona.com/index.php/astro-eros/11-rubriki/eros/29-vljuben-rak

Ракот е голем емотивец, исто и Шкорпијата (која за разлика од Ракот, емоциите умее успешно да ги скрие, бидејќи со неа владеат Марс и Плутон). Подзнакот би требало да ти се активира после 30-тата година од животот, но не мора да значи, бидејќи можеш и порано да ги осетиш неговите ефекти.

Штом си Рак-Шкорпија, еве што треба да развиеш кај себеси: емоции, внимателност, сочувство, интуиција, заштитнички инстинкт (Рак), моќ, решителност, страст, заводливост и издржливост (Шкорпија).
Пази на осветољубивоста, непростувањето, дрскоста, депресијата и меланхолијата!

Гледај да ги искористиш позитивните особини од знакот и подзнакот, минимизирај ги негативните, за твое добро (и за добро на околината, секако;)

П.С. И да, многу сте чувствителни, бидејќи со вас владее Месечината, која постојано се менува, па така и вие со неа:D

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Ќе кажев и јас Ај вакво линкче и за Стрелец, ама ми текна - Нема такво нешто како Вљубен Стрелец :unsure:
Несо мори, како така...Стрелците кога се заљубени те гаѓаат право у срце!:love::love:

Kajgana Shop

На врв Bottom