Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
За сите оние што јадат г.... против интер.Топ сте ,, кисс.

tumblr_megwliSJxG1rvxcuvo1_250.gif

Значи еден шал размениле и ми ги отекоа тестисиве...

Баш ми е кејф што Лацио и во 1/16 финале и сега си плеска шваби.
Тоа го докажа она старо правило, Серија А > Бундеслига во секое време, секогаш. :D
Уште едно место во европа лига треба да се даде, признавам. :icon_lol:

Момци честито 1/4 финале...дај кажете како утакмицата слично нешто на првата или ? :)

Исто ко Милан- Барса без зезанции кажувам, селтик (ко барса) ја пимплаше топката, а јуве без мака си даде 2 гола (исто ко милан) ...

Точно е заслуживте баш таму како лига, ама и во ЛШ бидејќи во последните години го имате освоени едно... oh wait ? :cenzura:

ако се даде уште едно места нема само лацио да биде единствен шо си плеска две германски екипи по ред кој толку кошмари имаат германски екипи од италијански уште ли трауми да им праат...греота се........
А и во ЛШ лом напраивте....Задња титула сеа брзо ја освоивте...Пред едно 12 години ...што не е многу време мора се признае....

Интересен натпревар има вечер. Милан мора да победи, а на Џенова и гори под нозете. Палермо и Сиена играат меѓусебен дуел и не верувам дека се дури до толку глупи да заврши нерешено. Така да ако Џенова загуби, а една од овие победат ќе и се приближат на само 2 бода што е многу мала разлика.
Милан од друга страна мора да искористи и да ги победи за да остане на третата позиција. Не верувам да има калкулации од страна на Џенова (како што знаело да има со Милан :D), но се е можно. Милан во секој случај е огромен фаворит и според мене ќе победи со сигурна игра. Марио сигурно е вратен во тимот така да не верувам дека ќе се мисли да им даде некој од неговите голови :).
Инаку главен судија вечер ќе биде Антонио Дамато од Барлета.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom