Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Dudelange-Tre Penne pointeresen natprevar bi bil,nego ovie denesnive..
Oди гледај Аси бемти препотентинио. Ко не има некој господ да го попушите од Арсенал па да се нагледаш интересна утакмица. Ретко ја отворам темава ама на секое ми се ќења исклучиво од навивачи на баерн

Турските серии се поинтересни од ПСЖ-Валенсија :ROFLMAO:

Не знам зошто постои сликава.Не се бунам што постои.
487529_432791186802316_1575253265_n.jpg
oти е господин чоек и зен мастер

Ја гледам Јуве-Селтик на АлЏезеира и забележав една интересна работа..Официјален спонзор за арапскиве земји да ти било некој сок од ананас (ваљда не е дозволено рекламирање на алкохол-Хајнекен)..

alaahh peder napred vardar.png

This broadcast is provided by-Fayruz
Европа и Витаминка во 80тите ке направеа подобра реклама од овоа ..
facepalm_smiley_face_vinyl_sticker_decal_grafixpressions_grfxp_prv.gif

Иначе тапа фудбалов па се замарам со вакви ретардирани работи..

Ако помине вечер, ПСЖ освојува...:)

Oди гледај Аси бемти препотентинио. Ко не има некој господ да го попушите од Арсенал па да се нагледаш интересна утакмица. Ретко ја отворам темава ама на секое ми се ќења исклучиво од навивачи на баерн

:ROFLMAO:

И мене ме заболе доле за тоа што се расправаш на форумов само едно ќе кажам. Тебе ти е смешно како ние ги правиме подоле од гомно играчите а ќе те прашам дали ти е смешно што вие го правите подоле од гомно Фергусон, зошто „ја утнал“ формацијата?
--- надополнето: 6 март 2013 во 21:19 ---
П.С. ПСЖ - Валенсија мрење утакмица.
Од каде излезе сега па ова? o_O
Не, најозбилно кога сме упатиле навреда кон Серот? Мислам грев е да кажеш нешто лошо за него после што има направено за клубот.
Не ти држи вода муабетов, поарно да кажеше нешто во врска со Велбек, Нани или некоја друга црна овца во тимот, но ова со Фергусон се нема случено, бар јас немам видено...доколку има некоја петарда што го омаловажува Ферги слободно цитирај ме и демантирај ме.

Ај сега забавно ќе биде :D

Сликиве на Пирло се врв на вечерта.Тома Здравкович риборн! :vozbud:

Ако помине вечер, ПСЖ освојува...:)

Ако, и само ако Златан умре пред финалето :D

Валенсија води 0-1. Ајде, сакам уште еден, арапиве мора надвор!

Сакам уште по еден гол да дадат двата тима и да гледаме продолженија и пенали :icon_lol:

Ајде сеа да гледамо малу фудбал,напред Валенсија:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom