Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ја прочитав, ептен е еротска книгава , башка нема крај бидејќи има уште 2 дела 50 нијанси потемно и 50 нијанси слободни ...

Ти бе шо излажа дека Видал нема да играл :facepalm: :icon_lol:

Еднаш одам во фан клуб Јуве да прашам нешто сите различни одговори ми даваат, да не знаеш на кого да веруваш.

Keep calm and Once a loser, always a loser

Кога било последен пат што на наша телевизија сте гледале пренос од "Паркот на принцовите" ? Think about it.

Затоа баталете расправии и уживајте во создавањето на историја :D
--- надополнето: 6 март 2013 во 20:49 ---
Поарно тоа отколку ја шо читав една арапска еротска книга на жена што го раскажува сексуалниот живот и како маж и и го миел нозете, се чудам како не ја обесиле за книгата.:ROFLMAO:
WAIT, WAIT, WAIT. WHAT?!?

Зошто? Како си стигнал до тоа да читаш кинга за арабјанка која што кажува како мажот и ги миел нозете?

Ти бе шо излажа дека Видал нема да играл :facepalm: :icon_lol:

Еднаш одам во фан клуб Јуве да прашам нешто сите различни одговори ми даваат, да не знаеш на кого да веруваш.
Исто и јас. Сега место Видал, Пирло го имам капитен. :D

Исто и јас. Сега место Видал, Пирло го имам капитен. :D

Е јас место Видал го ставив Демикелис. Цел ден сите зборуваат за црвениот картон :icon_lol: а тој цел ден дека Видал нема да играл, де тука де во неговиот фан клуб.

И шо сега? Пиши ми против аргументи а не да се "удираш".
Друже зашто мислиш дека светот се врти околу вас т.е ливерпул, не сте ни интересни ни смешни само сте патетични со тој ваш ''сарказам''. Поискомплексирани и попатетични суштества од вас нема, секој ваш втор збор е поврзан со Јунајтед каде што ''саркастично'' го исмевате клубот. Мене искрено ме заболе овој доле што и како прави ливерпул, но кај вас е обратна ситуацијата. А нај интересни ми сте кога ќе изгубите и ги правите играчите од измет подоле, а после победа ливерпул може да се носи со секого тука почнуваат споредбите како стерлинг > рандом играч итн... Комедии сте живи.

Иако нема благе везе ова што го пишав во врска со темата и тоа што го напиша ти, но морав да кажам зошто сте досадни ко пролив.
И ај да не биде за џабе толкав текст, какви против аргументи сакаш кога се правиш интересен, а и фората ти е фејл.

Се збореше дека Исла ќе иде десно, Погба место видал, маркисио ќе игра.
И на крај Конте излезе со оваа. Падоин на пример на терен кога игра е оној играч кој кога немате голман, на другарот му викате: Не е битно што не знаеш да браниш, само седи на гол. Е па овој, само на терен стои:D

Читајќи ја темава наназад сфатив дека овие од Ливерпул и Арсенал се далеку посреќни од навивачите на реал за испаѓањето на Јунајтед!
Е тоа се вика лојалност ;)

И мене ме заболе доле за тоа што се расправаш на форумов само едно ќе кажам. Тебе ти е смешно како ние ги правиме подоле од гомно играчите а ќе те прашам дали ти е смешно што вие го правите подоле од гомно Фергусон, зошто „ја утнал“ формацијата?
--- надополнето: 6 март 2013 во 21:19 ---
П.С. ПСЖ - Валенсија мрење утакмица.

Dudelange-Tre Penne pointeresen natprevar bi bil,nego ovie denesnive..

Не знам зошто постои сликава.Не се бунам што постои.
487529_432791186802316_1575253265_n.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom