Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Леле леле се јачааат германциве, ах да ме послуша господ да се падне Јуве против немачка екипа (сакам да го избегнеме милан, ги чуваме за у финале :D )
ili milan vi ceka vas u finale?

Ај црвениот и судијата мање више, него што мислеше Фергусон што го играше Велбек пред Руни ?

Многу напатени души од Ливерпул и Арсенал во темава... Четврток е ваш ден, или wait? ....

За разлика од вас, ние сеуште играме во ЛШ... yet again! :)

Абе кој го даде голот за Јунајтед? :P

Се слагам....Али ова одпосле го зборите....

А тогаш зборевте,ко да нема лига за таа јака екипа што ја имате....па друго испадна...Така и сега.Тоа ми беше поентата...

Иначе дефинитивно сменети се работите генерално.
Не ми текнува дури ни јас што сум зборел пред тој меч а не па што збореле колегите од фан- клубот:).
Иначе дури и да сум се јачал пред меч тоа било исклучиво навивачки и поради подгревање на атмосферата. Со таков тим не бев сигурен ни Катанија дали ќе ја победиме а не еден Баерн. Кога и да доаѓаше време за меч на Јуве јас се тресев зошто знаев што ги чека и знаев што можат да понудат. Сега мислам дека работите ако не екстремно многу, барем за едно-две скалила се сменети и овој тим ми влева доверба.

Сега сфаќам како им било на челзи со барса таа година :mad:
Ова вечерва со тоа на Челзи е разлика небо-земја. Сеедно, од неутрална гледна точка, мислам дека судијата до уништи не само натпреварот туку целиот двомеч, се до тој момент се одвиваше перфектно, исклучително коректен однос меѓу фудбалерите и тренерите, убава игра, но тој момент расипа буквално се. Според мене само за жолт картон беше тоа, ипак со отворен ѓон му влезе, битноста на утакмицата требаше да си издејствува и да добие Нани само жолт. Но бидна веќе, нема назад, сакам само да им честитам на фановите на Реал за пласманот понатаму, за нив ќе бидам до крајот на ЛШ заедно со Дортмунд, за нив сум ради Мурињо а за Дортмунд бидејќи ми се омилена екипа. А да, и респект за Роналдо, прав спортсмен.

Го гледаше натпреварот кога беа 11 на 11?

јас го гледав да играше руни или хернандез мислам ке искористеше некоја шанса за разлика од велбек кој само сметаше

Ова вечерва со тоа на Челзи е разлика небо-земја. Сеедно, од неутрална гледна точка, мислам дека судијата до уништи не само натпреварот туку целиот двомеч, се до тој момент се одвиваше перфектно, исклучително коректен однос меѓу фудбалерите и тренерите, убава игра, но тој момент расипа буквално се. Според мене само за жолт картон беше тоа, ипак со отворен ѓон му влезе, битноста на утакмицата требаше да си издејствува и да добие Нани само жолт. Но бидна веќе, нема назад, сакам само да им честитам на фановите на Реал за пласманот понатаму, за нив ќе бидам до крајот на ЛШ заедно со Дортмунд, за нив сум ради Мурињо а за Дортмунд бидејќи ми се омилена екипа. А да, и респект за Роналдо, прав спортсмен.
Да меѓутоа, нервозата е иста долу горе ...

Честитки за Реал, многу смирено и професионално одработено.
(n) за Нани, исто така и за судијата што ПРЕСТРОГО досуди црвен картон.
(n)(n) за Фергусон и неговата глупава тактика. Некој ќе рече први дадовме гол. Да, но предходно пропуштивме 2.

Незнам што бараат навивачи на Ливерпул тука ? а па овие на Арсенал што се ситат незнам дали да се смеам или да плачам
Многу напатени души од Ливерпул и Арсенал во темава... Четврток е ваш ден, или wait? ....
Комплексите за Арсенал на дело ! :D
Губи јунајтед у ЛШ и пак Арсенал им се криви...
Ај бар за промена не е Бранко крив :D

Се расплака дури ради пласманот понатака...

Остај ти за нашиот пласман не се секирај ти за тоа ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom