ili milan vi ceka vas u finale?Леле леле се јачааат германциве, ах да ме послуша господ да се падне Јуве против немачка екипа (сакам да го избегнеме милан, ги чуваме за у финале)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ili milan vi ceka vas u finale?Леле леле се јачааат германциве, ах да ме послуша господ да се падне Јуве против немачка екипа (сакам да го избегнеме милан, ги чуваме за у финале)
Го гледаше натпреварот кога беа 11 на 11?Ај црвениот и судијата мање више, него што мислеше Фергусон што го играше Велбек пред Руни ?
Многу напатени души од Ливерпул и Арсенал во темава... Четврток е ваш ден, или wait? ....

На Ryan Giggs му се допаѓа ова.Ај црвениот и судијата мање више, него што мислеше Фергусон што го играше Велбек пред Руни ?
Не ми текнува дури ни јас што сум зборел пред тој меч а не па што збореле колегите од фан- клуботСе слагам....Али ова одпосле го зборите....
А тогаш зборевте,ко да нема лига за таа јака екипа што ја имате....па друго испадна...Така и сега.Тоа ми беше поентата...
Иначе дефинитивно сменети се работите генерално.
. дијалекти се во прашање така да чуди се на креаторот на македонскиот јазикми се свиѓа степенот на твојата писменост![]()

Ова вечерва со тоа на Челзи е разлика небо-земја. Сеедно, од неутрална гледна точка, мислам дека судијата до уништи не само натпреварот туку целиот двомеч, се до тој момент се одвиваше перфектно, исклучително коректен однос меѓу фудбалерите и тренерите, убава игра, но тој момент расипа буквално се. Според мене само за жолт картон беше тоа, ипак со отворен ѓон му влезе, битноста на утакмицата требаше да си издејствува и да добие Нани само жолт. Но бидна веќе, нема назад, сакам само да им честитам на фановите на Реал за пласманот понатаму, за нив ќе бидам до крајот на ЛШ заедно со Дортмунд, за нив сум ради Мурињо а за Дортмунд бидејќи ми се омилена екипа. А да, и респект за Роналдо, прав спортсмен.Сега сфаќам како им било на челзи со барса таа година![]()
Го гледаше натпреварот кога беа 11 на 11?
Да меѓутоа, нервозата е иста долу горе ...Ова вечерва со тоа на Челзи е разлика небо-земја. Сеедно, од неутрална гледна точка, мислам дека судијата до уништи не само натпреварот туку целиот двомеч, се до тој момент се одвиваше перфектно, исклучително коректен однос меѓу фудбалерите и тренерите, убава игра, но тој момент расипа буквално се. Според мене само за жолт картон беше тоа, ипак со отворен ѓон му влезе, битноста на утакмицата требаше да си издејствува и да добие Нани само жолт. Но бидна веќе, нема назад, сакам само да им честитам на фановите на Реал за пласманот понатаму, за нив ќе бидам до крајот на ЛШ заедно со Дортмунд, за нив сум ради Мурињо а за Дортмунд бидејќи ми се омилена екипа. А да, и респект за Роналдо, прав спортсмен.
За разлика од вас, ние сеуште играме во ЛШ... yet again!
Абе кој го даде голот за Јунајтед?![]()
Незнам што бараат навивачи на Ливерпул тука ? а па овие на Арсенал што се ситат незнам дали да се смеам или да плачам
Комплексите за Арсенал на дело !Многу напатени души од Ливерпул и Арсенал во темава... Четврток е ваш ден, или wait? ....

Остај ти за нашиот пласман не се секирај ти за тоаСе расплака дури ради пласманот понатака...