Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ako алудираш на Сер Рајан Гигс за тој 2% живот тогаш, или не си ја гледал утакмицата или немаш Ф од фудбал или имаш опасни комплекси од тимот од островото .. друга опција нема.Реал си заслужија да одат понатака, нека игра пак Фергусон со тројца деструктивци од кој еден има уште 2% живот у него..
Уште еднаш заслужена победа за Реал.
Тешко за тоа, очекувам да падне Германски дуел, се надевам само не Баерн-Дортмунд оти Шалке најмалку шанси би имал од трите да влезе во полуфинале, ако воопшто го помине Гала.абе кога ке играат 3 тима немачки у полуфинале тогаш дигајсе како што сега се дигаш.... а сеа можеш да сонуваш само
Може да е и тоа ама сепак разликата меѓу двата тима не е неколку класи за толкаво повлекување. Мислам дека Манчестер можеше да одигра похрабро после исклучувањето а не 10 минути да не излезе од сопствената половина.Или Манчестер покажа игра или Мурињо свесно дозволи да игра Манчестер и да чека на контри. По мене е второто.
Водеа со автоголФергусон ова Фергусон она.
Па пред да излезе Нани каков беше резултатот ? каква беше играна на Реал ?

Абе како и да е, лошо беше што се паднаа во 1/8 Ман Ју и Реал ... Затоа пиздариине германски клубови ќе го креваат рејтингот против белоруски, украински и руски тимови ..
Да де, Дортмунд непоразен ја помина групат со Бате, Металист и Динамо Москва. Иначе Шахтор го одпадна Челзи, не се толку слаби. Јувентус на пример со Селтик можеби го доби и најслабиот тим во 1/8-финалеАбе како и да е, лошо беше што се паднаа во 1/8 Ман Ју и Реал ... Затоа пиздариине германски клубови ќе го креваат рејтингот против белоруски, украински и руски тимови ..

Рој Кин вика дека било чист црвен![]()
Eве еден бисер. Манчестер со Гигс беше поконкретен од Реал у тие 55 минути. ФактЦрвен не црвен... Реал си заслужија да одат понатака, нека игра пак Фергусон со тројца деструктивци од кој еден има уште 2% живот у него... Руни и Кагава нека дремат на клупа.
Уште еднаш заслужена победа за Реал.
...
)