LaChupacabraLoca
jedi master
- Член од
- 13 октомври 2011
- Мислења
- 3.531
- Поени од реакции
- 5.063
Сакам да ми го пушат бе , исто ми се допаѓа и да полижам малце, пале ме тоа коа ставам глава помеѓу женски нози , посебно ако е депилирана доле.
ма јок, шом ти се пуши толку значи организмо ти бара, слично ко на пролет ко ќе ти се пријадат марулки, ротквички, пресна зелка салата, му треба на телото витамини, исто ти е и со пушењето, нешо му треба, белковини.. протеини... масти...Повеќе сакам да задоволувам јас (повремено може и 69 ) Инаку секој ден му го овозможувам тоа задоволство на партнерот - сексот плус ... што мислите, да не е претерано ?
Што више - то боље ... кај тебе како стојат работите ???ма јок, шом ти се пуши толку значи организмо ти бара, слично ко на пролет ко ќе ти се пријадат марулки, ротквички, пресна зелка салата, му треба на телото витамини, исто ти е и со пушењето, нешо му треба, белковини.. протеини... масти...
не го вадам јазико дур не сврши барем два патиШто више - то боље ... кај тебе како стојат работите ???
Тоа е, и тебе ти недостасуваат витаминчињане го вадам јазико дур не сврши барем два пати
Не толку витамини колку секретотТоа е, и тебе ти недостасуваат витаминчиња
хаха е да... али во секој случај хормонот на среќата, ендофрин ќе ви се подигне после оргазмот и на двајцатаНе толку витамини колку секретот
секако и после, полни со хормони за среќа пополнуваме лото ливчињахаха е да... али во секој случај хормонот на среќата, ендофрин ќе ви се подигне после оргазмот и на двајцата
секако и после, полни со хормони за среќа пополнуваме лото лили спортска...секако и после, полни со хормони за среќа пополнуваме лото ливчиња