The Walking Dead

definitivno se dvizi u odlicen pravec...daryl ke pravi comeback...rik se mrdnuva...glen stanuva badass

Интересна беше, иако не се случи нешто посебно. Особено ми е криво за Дерил што си замина со Мерл, се надевам дека ќе се врати во групата. Рик начисто полуде, кутриот. :( А згора на сето тоа и ситуацијата со гувернерот... Ќе биде густо...

Инаку, дали е до мене, ама многу ми беше чудно, кога Бет го бакна Рик... :confused:
Да бе и јас добив таква вибрација,не беше она бакнеж во стил тато/чичо мило ми е што се врати,ова беше како сум заљубена во тебе ако си постар од мене 20 год. :confused:
Ќе биде лудо Рик да ја заплеска малата. :icon_lol:

Мене пак ми изгледаше бакнежот како фала што ја врати сестра ми жива.
Иначе ме изнанервира оној новиот со детето. Да го каснат што поскоро:sneaky:

Добро, што и` е финтата на Мишон? Како очекува некој да и` верува и да и` помогне, кога си ќути како мумија цело време. Не им кажа дека ја познава Андреа, дури и кога ја прашаа епизодава, туку само зјапаше немо. Не им кажа и дека му ја утепа ќерката на Гувернерот. Зошто уствари го уфрлија ликот толку драматично на крајот од втора сезона, кога сега, девет епизоди подоцна, ништо посебно нема постигнато? Не знам каква е ситуацијата во стриповите, ама во серијата, Мишон е способна да ми ја расипе секоја сцена. Единствената функција на ликот се состои од шеткање, лутење на сите околу неа и држење огромен меч.

А мислев дека Лори е најиритантниот лик во серијава.

Мене пак ми изгледаше бакнежот како фала што ја врати сестра ми жива.
Иначе ме изнанервира оној новиот со детето. Да го каснат што поскоро:sneaky:
Ау да,најверојатно беше за тоа.
Сепак ко што забегува со нервите Рик,ништо чудно да ја натакне малата на колецот,може ќе му се види ко жена му пак. :icon_lol:

Како бе, поминал една зима со луѓево, па да си го остаи брат му, поготово кога истиот пред саат време го стори истото за него..
Размислете некад шо пишате, поготово ако тоа треба да претствува нешто негативно од епизода.

Мишон сигурно има проблеми да ги запамти сите нејзини реплики и описи за тоа како ги гледа другите.
Лори е фин лик, али да нашле боље актерка. Оваа ми е да глуми курва и да ја убијат зомбиња коа ќе мисли дека е фаца.

Како бе, поминал една зима со луѓево, па да си го остаи брат му, поготово кога истиот пред саат време го стори истото за него..
Размислете некад шо пишате, поготово ако тоа треба да претствува нешто негативно од епизода.
Што сторил бе,што има позитивно во Мууурл жити се ? o_O
Не напуштил тој ништо не му успеа планот,и го набркаа.
Што ако му е брат кога и него и сите други ги третира ко говно,плукни му се на тој брат.
Размисли ти некад прво за ликот па после пишај,а не само од инат да биде напишано. :cool:

Мишон сигурно има проблеми да ги запамти сите нејзини реплики и описи за тоа како ги гледа другите.
Лори е фин лик, али да нашле боље актерка. Оваа ми е да глуми курва и да ја убијат зомбиња коа ќе мисли дека е фаца.

Io Sono Interista

Него мислам ќе ја усерат насоката сеа ова со Лори, нејќам бе да ја гледам..

Што сторил бе,што има позитивно во Мууурл жити се ? o_O
Не напуштил тој ништо не му успеа планот,и го набркаа.
Што ако му е брат кога и него и сите други ги третира ко говно,плукни му се на тој брат.
Размисли ти некад прво за ликот па после пишај,а не само од инат да биде напишано. :cool:

Плукни му се на тој брат.. :pos: Па и брат ми не дига капак на шоља, да се плукнам и нему? Каде е линијата? Брат му е, секогаш биле ОНИ, пред групава да настане, а брат му се откажа од гувернерот ко шо укапирав за него..

Плукни му се на тој брат.. :pos: Па и брат ми не дига капак на шоља, да се плукнам и нему? Каде е линијата? Брат му е, секогаш биле ОНИ, пред групава да настане, а брат му се откажа од гувернерот ко шо укапирав за него..

Мислам дека со умисла го убаци Мерл, за да му биде како агент. Глупо е како наеднаш го поврза дека му помогнал на брат му.

Кога ја симнав серијава првите две сезони ги изгледав за 7 дена, неможев да престанам да ги гледам. Третава сеа некако се воздржувам барем по една да глеам на ден иако очекував поише адреналин. Јако серииче како и да е...

Мислам дека со умисла го убаци Мерл, за да му биде како агент. Глупо е како наеднаш го поврза дека му помогнал на брат му.

Па се разделија од групата.. ебати агентот. Мерл секогаш беше прикажан како човек од корист, кој ги користеше ресурсите на Гувернерот да го најде брат му. Нема логика да го заебе, ама останува да видиме.

Конечно пак се дружиме со „мртовците“. Се очекуваше ваква малце досаданичка и спора епизода.

Рики го здрма Вудсбери и тоа јако речиси до распаѓање, ама гратчето се созема и верувам дека Рик и групата ќе сносат последици за нападот.

Е сега Рики очигледно побудалува, мометално групата како да нема лидер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom