Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Во право си, недостасува похрабар сценарист...се се одвиваваше некако ефтино холивудски.Во поглед на тоа како заврши полу-финалето мислам дека премногу глупаво се расплете клифхенгерот, по антиклиматично разрешница немам гледано одамна. Знам дека уште пола сезона следи па ова беше очекувано, но можеби со некој похрабар сценарист ќе имаше поинаков исход. Да беа црнци во прашање...
Второ ме нервираше што цел град спремен да прави бунт, готови да излезат и да згазат некој, оваа плавава искача и ги испишманува за 1 мин со очајно лош говор?! Колку само лошо беше сето тоа одглумено од целата толпа хахаха. Прво се дерат кај е лидерот ау бау ќе го бесат, по 20 сек "yeah she is right, lets go home folks". Ова беше најглупава сцена од целата епизода со исклучок на сцените со емо кинезот и девојка му.
Трето. Не ми се допаѓа насоката во која се движи ликот на Rick, премногу исфорсирано ми делува целото тоа. А баш чекав 2-3 месеци да се подсетам колку е badass! Кога Merle се курчи и Rick му мава заушка ми беше моментот.
Искрено просечна епизода. Но и покрај негативностите не ми беше досадна и се радувам што серијата продолжува. Со нетрпение ја очекувам следната епизода.
Still a better love story than Twilight.

Само на мене не ми се верува дека Лори не е мртва. Прво и прво само се чу истрел, но не се покажа дали навистина Карл ја застрела мајка му. Второ Рик најде зомби со подуен стомак, а нигде немаше остатоци од коски. Колку и да се цврсти човечките заби неможат да прегризаат коска, особено па фемур. Трето, језда Лори беше анорексична, ама па неможе цела да ја изеде едно зомби. Или е преобратена или е жива, ама да е скроз крај со Лори не верувам, колку и да ми беше одвратен лик. Така и за Керол направија, па знаев дека е жива и се потврди тоа.

#TheWalkingDead has confirmed a fourth season!