Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Интересна беше, иако не се случи нешто посебно. Особено ми е криво за Дерил што си замина со Мерл, се надевам дека ќе се врати во групата. Рик начисто полуде, кутриот.А згора на сето тоа и ситуацијата со гувернерот... Ќе биде густо...
Инаку, дали е до мене, ама многу ми беше чудно, кога Бет го бакна Рик...

Мене пак ми изгледаше бакнежот како фала што ја врати сестра ми жива.
Иначе ме изнанервира оној новиот со детето. Да го каснат што поскоро![]()
Што сторил бе,што има позитивно во Мууурл жити се ?Како бе, поминал една зима со луѓево, па да си го остаи брат му, поготово кога истиот пред саат време го стори истото за него..
Размислете некад шо пишате, поготово ако тоа треба да претствува нешто негативно од епизода.

Мишон сигурно има проблеми да ги запамти сите нејзини реплики и описи за тоа како ги гледа другите.
Лори е фин лик, али да нашле боље актерка. Оваа ми е да глуми курва и да ја убијат зомбиња коа ќе мисли дека е фаца.
Што сторил бе,што има позитивно во Мууурл жити се ?
Не напуштил тој ништо не му успеа планот,и го набркаа.
Што ако му е брат кога и него и сите други ги третира ко говно,плукни му се на тој брат.
Размисли ти некад прво за ликот па после пишај,а не само од инат да биде напишано.![]()
Па и брат ми не дига капак на шоља, да се плукнам и нему? Каде е линијата? Брат му е, секогаш биле ОНИ, пред групава да настане, а брат му се откажа од гувернерот ко шо укапирав за него..Плукни му се на тој брат..Па и брат ми не дига капак на шоља, да се плукнам и нему? Каде е линијата? Брат му е, секогаш биле ОНИ, пред групава да настане, а брат му се откажа од гувернерот ко шо укапирав за него..
Мислам дека со умисла го убаци Мерл, за да му биде како агент. Глупо е како наеднаш го поврза дека му помогнал на брат му.
Само ок ?беше ок