The Walking Dead

Кој сака да се освежи нека пушти на Фокс,Дерил го го дои бебето. :icon_lol:

уште една недела!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ѕирнав малку и собрав сила едвај да не ја гледам, не беше нешто нај нај квалитет и аудио исто така, сепак ќе чекам 720п

Сега ја изгледав премиерата на Фокс,ау ау ау ау ! МЕРАЦИ ! :vozbud:

Спојлер алерт кој не гледал нека не чита.

Каков кам бек,гувернерот може да оди да се напуши кур. (y)
Мада Дерил многу сељачки ми постапи,мислев дека после се што поминаа ќе остане со групата,не тој тргна со дебилниот му брат. :tapp:
Ме нафура говорот на бештијата,и ебам курвата глупа дозна дека психопатов и ги киднапирал пријатели и после 5 секунди ко ништо да не било се понашаше смрдла,заслужува да цркне.
А Мишон заслужува повеќе скрин тајм !
Рик скроз почна да забегува на крајот,жал ме фати.

Како и да е фала курцу што се вратија,не се издружуваше без епсково шоу ! :D

PewDiePie ти го сменав малку, не го имаше хаштагот погодено за спојлер и го напишав правилно. Пишуваш прво spoiler, па на крајот /spoiler, сето ова во [ ] вакви загради :)

PewDiePie ти го сменав малку, не го имаше хаштагот погодено за спојлер и го напишав правилно. Пишуваш прво spoiler, па на крајот /spoiler, сето ова во [ ] вакви загради :)
Не е дуплиран,оставив линк дека срушиле рекорд на гледаност синоќа. :)

П.С. Фала заборавив заградите да ги ставам,не ми ни текна на тоа во брзање и под импресии од епизодава. (y)

Не е дуплиран,оставив линк дека срушиле рекорд на гледаност синоќа. :)

П.С. Фала заборавив заградите да ги ставам,не ми ни текна на тоа во брзање и под импресии од епизодава. (y)
Мене изгледа ми се виде дуплиран откако те цитирав :pos:

Конечно, долго време се чекаше серијава. Деновиве дури и сонував како одам по улица и тепам зомбиња :pos:

Интересна беше, иако не се случи нешто посебно. Особено ми е криво за Дерил што си замина со Мерл, се надевам дека ќе се врати во групата. Рик начисто полуде, кутриот. :( А згора на сето тоа и ситуацијата со гувернерот... Ќе биде густо...

Инаку, дали е до мене, ама многу ми беше чудно, кога Бет го бакна Рик... :confused:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom