Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Зошто мора жените од серијава секогаш да се избацат со некој ретардиран несфатлив потез,добро до душа и во вистински живот го прават тоа така да добро ги доловуваат тие моменти. Мада Глен ич не му стои да биде водач,разбирам дека е напизден ама скока ко петле и непромислено ќе си ја изгубеше главата,кај тргна сам Господ знае.
После лудачава ко жив штит го употребуваше хахаха 
Јак лик мора да се признае,страшно многу му лежи улогата на гомнојадец и по конституција на фаца и се.Не бе мртва е,изгледај го ова цело,Сара(глумицата) збори многу емоционално,ќе ти стане јасно дека е мртва.Само на мене не ми се верува дека Лори не е мртва. Прво и прво само се чу истрел, но не се покажа дали навистина Карл ја застрела мајка му. Второ Рик најде зомби со подуен стомак, а нигде немаше остатоци од коски. Колку и да се цврсти човечките заби неможат да прегризаат коска, особено па фемур. Трето, језда Лори беше анорексична, ама па неможе цела да ја изеде едно зомби. Или е преобратена или е жива, ама да е скроз крај со Лори не верувам, колку и да ми беше одвратен лик. Така и за Керол направија, па знаев дека е жива и се потврди тоа.
Yeah right.После лудачава ко жив штит го употребуваше хахаха![]()