- Член од
- 30 јули 2011
- Мислења
- 589
- Поени од реакции
- 246
не беше кујзнае што,сите очекувавме враќање во голем стил,вака незнаеме за кого беше шоуто наменето,дали за деца до 13год или??..недефиниран концепт некако,на големиот мултиталентиран генијалец
Мислиш ќе има други епизоди? Одма да се укине треба, дури и мене ми е срам за негоБаш делот со поезијата, односно делот со Дениција најмногу ми се допадна и делот со Казабланка, другото под очекувањата... Искрено се надевам дека ќе смени нешто во наредните епизоди, сепак тоа е Игор Џ.
Aбе што знам, јас очекувам да продолжи, но со промени и тоа драстични, ноо...Еднаш го гледав на едно интервју во кое зборуваше за ова шоу, зборуваше како со години го сонувал и како со години си создавал идеји и замисли и сега незнам што да очекувам во тој поглед...Или ќе биде најгледано шоу евер (секако ако го промени концептот) или пак веднаш ќе прекине со тоа, а можеби и ќе продолжи да си го тера сонот.Мислиш ќе има други епизоди? Одма да се укине треба, дури и мене ми е срам за него
дали продуцентите го зезнале нешто не знам ама дефинитивно не е пријатно за гледање....Игор е супер шоумен но ваков пад да направи, просто неверојатно. Македонскиот Чарли ШинAбе што знам, јас очекувам да продолжи, но со промени и тоа драстични, ноо...Еднаш го гледав на едно интервју во кое зборуваше за ова шоу, зборуваше како со години го сонувал и како со години си создавал идеји и замисли и сега незнам што да очекувам во тој поглед...Или ќе биде најгледано шоу евер (секако ако го промени концептот) или пак веднаш ќе прекине со тоа, а можеби и ќе продолжи да си го тера сонот.
Еј што се деси бе со Део?Да се разбереме, Тони има многу подобра смисла за хумор, мислам со Део растураа, мене барем ме смееја. Верке монтажерке беа 100 пати подобри алтер его ликови од сите заедно што ги создал Игор.