Не го замислував ова вака. Мислев ќе биде нешто налик на Опуштено со Тони. Ќе има гости, зезање, муабети, блуз со Харе. Не се надевав на твитер финти Ја викале, Го викале. Денешниве деца на ваков хумор се смеаат во фаца и си вртат грб.Јас сменив одамна, прво го намалував тонот за да ми биде помалку незгодно, сега веќе дозволил да се пушти најдепресивното фудбалско првенство - италијанско. И полесно ми е некако, да не го гледам како се срами.
Ни јас не го замислував ова вака. Јас Игор никогаш не сум го гледала како комичар, не знам како тоа он се замислува така. Тој е шоумен. Знае со луѓе, има животно искуство, познава народ, абе да седне некој спроти него и да си направат обичен муабет глава сечам дека ќе има најгледана емисија.Не го замислував ова вака. Мислев ќе биде нешто налик на Опуштено со Тони. Ќе има гости, зезање, муабети, блуз со Харе. Не се надевав на твитер финти Ја викале, Го викале. Денешниве деца на ваков хумор се смеаат во фаца и си вртат грб.
Срам ми/ни еДајте видео да видам што се дешава, вакво колективно плукање одаман не сум видел
И јас мислев дека концептот на шоуво ќе биде тотално различен....бар од читање на неговите книги .. интервјуа итн цело време збореше како сака да има своја емисија во стилот на Leterman , Lary King итн а не ова дебаклов.Ни јас не го замислував ова вака. Јас Игор никогаш не сум го гледала како комичар, не знам како тоа он се замислува така. Тој е шоумен. Знае со луѓе, има животно искуство, познава народ, абе да седне некој спроти него и да си направат обичен муабет глава сечам дека ќе има најгледана емисија.
Да се разбереме, Тони има многу подобра смисла за хумор, мислам со Део растураа, мене барем ме смееја. Верке монтажерке беа 100 пати подобри алтер его ликови од сите заедно што ги создал Игор.
Друга работа е што може подобро од ова. Верувам ќе ги види и чуе лошите критики и ќе има прилика да се поправи. Само што Џамбазов е прилично егоистичен човек и не верувам дека ќе се откаже од концептов, што верувам ќе се покаже катастрофално по него.