Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
На едно лишче ми остана Лион-Лил ГГ,
а на другото Лион тим1-2+,Атл. Мадрид тим2-2+ и Интер тим1-2+
Јас искрено би сакал и двете да поминат,али и едно да помине добро ке е :)

aууу што сум нашол за вечер за нба :drk:

ајде 50 лајка па да правиме пари заедно .
Или 50 лајка или 200 денари од човек....:pos:
Како шо бараше дечкото шо имаше дојави од Италија...:cool:

Uste edno od NBA....Minnesota 2h(+9.5), Toronto 1h(-3.5), Deron Williams (+15.5) Mnogu mala mi se vide za Williams granicata morav da go igram tiketot, a za Minesota hendikepot mnogu golem, kaj ke tepaat Memphis so 10 razlika...:D

На едно лишче ми остана Лион-Лил ГГ,
а на другото Лион тим1-2+,Атл. Мадрид тим2-2+ и Интер тим1-2+
Јас искрено би сакал и двете да поминат,али и едно да помине добро ке е :)
Само едното лишче искочи али сепак сум задоволен :)

За утре мислам дека сигурен кец е Манчестер. Иако Евертон не е слаба екипа и иако Манчестер во среда игра против Реал, мислам дека после киксот на Сити, Манчестер утре ќе си ја оконча титулата, ќе им врати за лани на Евертон и изгубените важни бодови и нема да ја повтори Фергусон истата грешка.
Најверојатно ќе се одмараат некои фудбалери, но сепак се професионалци и ќе си завршат работа.

1.75 е сосема солиден коефицент .

Друга според мене е Рајо-Атлетико 1x . Редно е Атлетико да киксне повторно, плус ова е мадридско дерби, па Ваљакано нема да се даде толку лесно и да изгуби. Коефицентот е 1.60 .

Астон Вила-Вест Хем 0-2 , слаби се со реализација и едни и други, Вест Хем игра ептен слабо на гости, а овие се борат самите со себе. Повеќе од два гола мислам дека нема да паднат.

Аталанта-Катанија и Самдорија-Рома се двете GG , а Интер кец и 3+ .

Отприлика овие утакмици ќе се најдат по моите тикети утре. И евентуално Сарагоса со Сосиедад кец, но ќе видиме.

Интер, Манчестер, Ваљакано, Самдорија (y)

Астон Вила и Аталанта (n)

Но добро што не ја вклучив Астон Вила во тикет, а ќе излезеше, али безвезен пенал им свирнаа и паднаа повеќе од два голови.
И наместо неа, ја уфрлив Порто и завршив работа.

Еден од полошите викенди. Во секоја лига по неколку изненадувања. А сега наместо да се пишуваат цели страници со повторување на се едно исто, веќе почнете да ја гледате понудата за вторник/среда кога излегува и наредниот број билтен.

Што било било, дајте да се вадиме :)
Знам дека е рано за уште сега со тие анализи, ама ќе пишам уште сега. Што викате можно ли е и Реал-Манчестер и Шахтјор-Дормунд и двете ГГ3+ ?!

Паниониос Х2
Нигерите 1
Фенерите 2
Палермо 1 :cautious:(сумливи ми се дрвцава)
Не ги ни изиграв коа видов дека се без Миколи убав викенд овој се погоди :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom