Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Момци дај кажете дали ќе играат Мозес и Еменике за Нигерија? Негде на ФБ прочитав дека без нив ќе играле.
Еве еден трипл од мене:
Интер-Киево 1 1.55
Галатасарај-Анталија Т1 2+ 1.60
Феенорд-Алкмар ГГ3+ 2.05
Негде околу 5 коефициент прави, јас најверојатно на 200 ќе го пуштам, среќно кој следи. :)
Еменике нема причина да не игра а Мозес се повреди на претходната утакмица не знам колку е сериозна повредата.

Момци дај кажете дали ќе играат Мозес и Еменике за Нигерија? Негде на ФБ прочитав дека без нив ќе играле.

http://www.supersport.com/football/africa-cup-of-nations/news/130210/Moses_and_Emenike_to_start
Мозес ќе стартува речиси сигурно а Ерменике тешко од прва минута.

Од мене ова денеска за 100че имате преку 12.000ки :)

Ну јорк - Клиперс 1
Каљари - Милан 2
Интер - Киево 1
Самдорија - Рома ГГ
Јунајтед - Евертон X2
Панионис - Гианина X2
Нигерија - Буркина ф 1
Нумансија - Мирандес 0-2
Ваљекано - А Мадрид 2

Man Utd-Everton T12+ 1.7
Kerkyra-Aek x2 1.35
Feyenoord-Az Alkmaar T1 2+ 1.7
Sandhausen-St Pauli 3+ 1.7
Vise-Roeselare GG3+ 2.0
Cagliari-Milan 2 1.95
skoro 26 koef sigurnost 7/10

Гледам неколкумина го плеснале Атлетико 2-че...

66885751.jpg

Сигурна утакмица од Италија трета лига (C1/A) Lumezane-Cremoneze X2 koef.1.55 (Betcity-Balkan)
1000den, dobivka 1550den
550 den. e цела дневница, па кој ти ја дава другарче :)
Од нарениот пат, само со наплата ќе избацувам вакви утакмици o_O

Бенфика + Унион Олимпија + Палермо(1.45,1.30,1.55)

Милан гг3+ (2.30)

Ја утнал овој, изгледа 1-2 сакаше да ја каже :)

Инаку, за денес мислам дека е поклон квотата на Атлетико Мадрид ко вчера што беше на Сасуоло(2,05). Знам дека немаат тепано на гости уште од ноември, ама редно е да го сторат тоа. Знам дека Делибашич е ѕвер кај Рајо, ама не е колку Фалкао кај Атлетико. Рајо нека си бара излез за Европа во некој друг натпревар, Атлетика по секоја цена ќе проба да остане пред Реал до крајот. Иако игра в четврток Лига Европа со Рубин денес не смее да кикса.

Ко инфо: кај Атлетико ќе отсуствува Диего Коста поради добиениот црвен на претхдониот меч со Билбао. Кај Рајо ќе го нема Тито(клучен во одбраната), Родригез и Лабака се повредени.

Врзани Атлетико и Интер за вечер за кого се враќа Милито, кнап парички.

Манчестер Јунајтед 1и3+
Нигерија 1
Варесе - Сиена 2хен
Надал - минус
Лејкерс 2хен
Барселона-Валенсија - Плус поени

4/6 за 100 или 200 ке го ставам...со 2 промашени ке си ги вратам парите само :D

Што е финта со кошарка хендикеп,за некои има - а за некои нема ? Како оди тоа ако може некој да ми објасни,зошто ректо играм кошарка :D Еве на пример Њу Јорк-ЛА Клиперс хендикеп -3.5,а за Бруклин-Сан Антонио 1.5.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom