Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
200 денари беше промотивна цена, бидејќи ја пропуштивте шансата од сега па натаму 500 денари :pos:

Aj neka mi objasni nekoj sto znaci Aziski hendikep. Nikako da sfatam a niti sum prasal nekoj. Primer gledam nekoj tip 1 Hendikep. Fala

Aj neka mi objasni nekoj sto znaci Aziski hendikep. Nikako da sfatam a niti sum prasal nekoj. Primer gledam nekoj tip 1 Hendikep. Fala
Тоа ти е исто како ти и јас да играме фудбал на мали голчина и бидејќи сум јас појак од тебе ти давам предност еден гол, значи почнуваме со играње со 1:0 за тебе :D

:rolleyes:

556263_420601351360363_241296325_n.jpg

Вака другар ако имаш АХ +1.0 (што значи му помагаш на домаќинот со еден гол), и се обложиш на 2 тоа значи дека ако гостинот победи со 2 гола разлика го добиваш целиот коефициент по уплатата. Ако гостинот победи со 1 гол разлика уплатата ти се враќа, а ако гостинот воопшто не победи ја губиш уплатата.

Од друга страна ако играш 1 тоа значи ако домаќинот изигра нерешено или победи го добиваш целиот коефициент по уплатата, ако изгуби со еден разлика ти се враќа уплатата, ако изгуби со повеќе разлика ја губиш уплатата.

Има азиски хендикеп од типот (0, 0.5). Во тој случај пола од уплатата оди за едниот хендикеп, пола за другиот, се останато е исто. Така ако играш 2 за да ги погодиш двата хендикепи треба гостинот да победи со 1 разлика и тогаш целосниот коефициент го множиш со уплатата, ако изигра нерешено пола уплата ја добиваш назад, половина ја губиш. Ако играш 1 а домаќинот победи целиот коефициент го множиш со уплатата, а ако изигра нерешено половина од уплатата множиш со коефициентот другата половина ти се враќа назад.

http://www.betrescue.com/betting-guides/football-betting/asian-handicap/

Ти објаснаа погоре ама прави разлика помегу Азиски и Европски Хендикеп не е исто а кај нашите кладилници обично даваат Евопски и Азиски(0).

Sea me zbunivte. Znaci Barcelona-Real Madrid gi igram 1 so hendikep. Toa znaci deka Barca treba da pobedi so 2 razlika za da bidam dobiten

A sto pa bese razlikata megu aziski i evropski hendikep

Sea me zbunivte. Znaci Barcelona-Real Madrid gi igram 1 so hendikep. Toa znaci deka Barca treba da pobedi so 2 razlika za da bidam dobiten

A sto pa bese razlikata megu aziski i evropski hendikep
Со азиски хендикеп ако заврши натпреварот нерешено, ти ја враќаат уплатата. Затоа и за 1 имаш помал коеф. со Азиски хендикеп отколку чисто да ј играш.

BetCity локација некаде оклу лептокарија дали знае некој кај се наѓа ве молам за помош кај има или во близина

^ Па баш во лептокарија ти е, кај кафиќите ја има, во непосредна близина на спорт лајф е.

Катастрофа викенд беше ова за нас коцкариве:),џабе е играњево на ситно,100,200,и затоа денеска лупнав едно 1000че,на ливерпул и херта.Онака понеделнички,што знам некако ми се видоа сигурни,па ќе видимо дали сум у право.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom