Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Милан ме исфрлија од игра еј, ѕверој прави. :D Едноставно немам идеа што да играм на поправново, што мислите вие за од 18 часот па натаму? Би одиграл едно 25-30 квота, колку да пратам, ако помине уште подобро. :D(y)

Што е финта со кошарка хендикеп,за некои има - а за некои нема ? Како оди тоа ако може некој да ми објасни,зошто ректо играм кошарка :D
Епа не ни играј. :cautious:

Планирам ова да го одиграм
Њу Јорк-96.5+
Мајами-205.5+
Бостон-202.5+
Торонто-хен. -3.5 - 1
Сакраменто-215.5 -
Бенфика-2
Порто-1
20 коефициент

Jas onaka pisav edno sinoka kosarka kazete mi dali e dobitno ne gi razbiram ovie hendikepite :(
valensija x1 -5
montepaski x2 +4
salon px1 -6
le man x1 -8
lion px1 -4

Уште интер ја чекам незнам дали да ја бранам. Ваше мислење?

Што е финта со кошарка хендикеп,за некои има - а за некои нема ? Како оди тоа ако може некој да ми објасни,зошто ректо играм кошарка :D Еве на пример Њу Јорк-ЛА Клиперс хендикеп -3.5,а за Бруклин-Сан Антонио 1.5.

Хендикепот во кладилнициве се врзува за домаќинот за да нема забуни. Па ако фаворитот игра дома, тогаш е - значи му се одземаат кошеви, а ако аутсајдерот игра дома тогаш е + т.е. му се додаваат поени.

Манчестер најубаво да се види со каков состав ке излезе утре, па после да се уплаќа...

100% сум сигурен дека нема да изгубат утре, ама им претстои дуел со Реал Мадрид во среда...
Овде имаат шанса да се коцкаат, со оглед на лошата форма на Сити...

GG ми е некако посигурен тип...

Ако излезат со брзи крила, со Керик и Клеверли по средина, и Руни и Перси напред, би ја пуштил и 1&3+...

Нешто што ми се мота по глава, и ке го пуштам утре на ситно, Перси дава гол...

Астон вила е некако пенал за GG, зошто умрениве играа 5/5 ГГ...
Плус оптимистички и Астон Вила повеќе од 2 гола...

BURN!!! :)

сарагоса бе... :facepalm:
а молеше да се изигра 1! ги честев кладилниците 3000-ки... :tapp:
знам дека е рано да се кажи ова, ама мислам дека нема шанси да се сврти во 2 полувреме...
жалам ако некој ме послуша и падна заради и со мене... :(

Се спасив од италијанците не ги стигнав и се закопав на Спортинг. :tapp:
можи и не е соодветно место, но незнам каде е подобро да пишам-ова е за сите кои планираат да го играат спортинг во иднина!!!

пред неколку дена целата управа на спортинг поднесе оставка, па сега се во фаза на консолидација. додека новата управа да се среди, тимот ќе биди во хаос. најдобро е спортинг да се избегнува за играње, особено кога е фаворит. можи да се игра дека ќе изгуби ко ќе игра против порто, бенфика или брага.
то е од мене :)

кој е по тенисов Надал <18.5 може да се игра или ќе има мн гемови како игра овај Зебалос ?

Лион - Лил
Последните 8 меѓусебни искочиле гг

Пробајте ја сантос на поситен влог кај мене во кладилница многу ја имаат изиграно 2-1 така да кој сака нека си ја проба среќата..
И денес 3 дена по ред по 1 утакмица ме бутка на ливче... :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom