GavolRulz
hippopotomonstrosesquipedaliophobia
- Член од
- 23 март 2008
- Мислења
- 12.844
- Поени од реакции
- 11.886
- Локација
- Струмица
- Веб-сајт
- www.manutd.com
Да не знае како е завршена утакмицата Schaffhausen - St.Galen (ракомет) ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не знае како е завршена утакмицата Schaffhausen - St.Galen (ракомет) ?
Или 50 лајка или 200 денари од човек....aууу што сум нашол за вечер за нба
ајде 50 лајка па да правиме пари заедно .
aууу што сум нашол за вечер за нба
ајде 50 лајка па да правиме пари заедно .
Само едното лишче искочи али сепак сум задоволенНа едно лишче ми остана Лион-Лил ГГ,
а на другото Лион тим1-2+,Атл. Мадрид тим2-2+ и Интер тим1-2+
Јас искрено би сакал и двете да поминат,али и едно да помине добро ке е![]()
Порто 1.1
Алал нека ми е![]()
Porto 500 udari vo ramki na gol, olanhense 1...
За утре мислам дека сигурен кец е Манчестер. Иако Евертон не е слаба екипа и иако Манчестер во среда игра против Реал, мислам дека после киксот на Сити, Манчестер утре ќе си ја оконча титулата, ќе им врати за лани на Евертон и изгубените важни бодови и нема да ја повтори Фергусон истата грешка.
Најверојатно ќе се одмараат некои фудбалери, но сепак се професионалци и ќе си завршат работа.
1.75 е сосема солиден коефицент .
Друга според мене е Рајо-Атлетико 1x . Редно е Атлетико да киксне повторно, плус ова е мадридско дерби, па Ваљакано нема да се даде толку лесно и да изгуби. Коефицентот е 1.60 .
Астон Вила-Вест Хем 0-2 , слаби се со реализација и едни и други, Вест Хем игра ептен слабо на гости, а овие се борат самите со себе. Повеќе од два гола мислам дека нема да паднат.
Аталанта-Катанија и Самдорија-Рома се двете GG , а Интер кец и 3+ .
Отприлика овие утакмици ќе се најдат по моите тикети утре. И евентуално Сарагоса со Сосиедад кец, но ќе видиме.
Не ги ни изиграв коа видов дека се без Миколи убав викенд овој се погодиПаниониос Х2
Нигерите 1
Фенерите 2
Палермо 1(сумливи ми се дрвцава)