Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не заслужува негова слика да стои во фан клуб на Ливерпул.
кој е серково? не го познавам...
оти ти не носиш кур ?^ Тргај такви куреносци од нашиов фан клуб.
кој е серково? не го познавам...
сега од ко заврши преодниов рок, ај да пишам мое мислење-не е лошо, ама можеше и мораше подобро. оценка 3
со ангажманов на кутињо, не мислам, ама ај да речам дека добивме играч на позиција која ни беше проблем. за наредниот натпревар, сакам да ја видам оваа постава
реина
виздом кара/шкртел агер енрике
стиви лукас
џонсон кутињо суарез
стариџ
Како Кутињо да игра баш против Сити а цела година фудбал нема играно. Барем уште една недела недела ипол да го нема ни на клупа, а не во прв состав. Ионака другите играат добро. Од друга страна би сакал да биди истиот тим како против Арсенал, само место Карагер/Шкртел би било двоумење. Виздом како бек оти со Џонсон и Енрике е многу отворена одбрана, а и Енрике посекако е бескорисен во напад
Само да не биди депресивен, како една песна депресивна од Грашо со истоимен насловКутињо нема да игра против Сити, тоа е дефинитивно.
Ќе почне со тренинзи дури во Вторник.
Ја не носам кур, ја имам кур. Ај сиктер сеа пред да ме принудиш на користење на истиот.оти ти не носиш кур ?![]()
Ја не носам кур, ја имам кур. Ај сиктер сеа пред да ме принудиш на користење на горенаведениот поим.
;D zsh?
Laga!!!З'ш ќе си ме уништел. Предупредувањето гласеше одприлика вака:
„Не се согласувај да пиеш ракија, зошто после два дена нема да знаеш ни дали си пиел само ракија и што уште покрај ракијата“.