Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
michael-owen-liverpool.jpg
:love:

кој е серково? не го познавам...

сега од ко заврши преодниов рок, ај да пишам мое мислење-не е лошо, ама можеше и мораше подобро. оценка 3 :D
со ангажманов на кутињо, не мислам, ама ај да речам дека добивме играч на позиција која ни беше проблем. за наредниот натпревар, сакам да ја видам оваа постава
реина
виздом кара/шкртел агер енрике
стиви лукас
џонсон кутињо суарез
стариџ

кој е серково? не го познавам...

сега од ко заврши преодниов рок, ај да пишам мое мислење-не е лошо, ама можеше и мораше подобро. оценка 3 :D
со ангажманов на кутињо, не мислам, ама ај да речам дека добивме играч на позиција која ни беше проблем. за наредниот натпревар, сакам да ја видам оваа постава
реина
виздом кара/шкртел агер енрике
стиви лукас
џонсон кутињо суарез
стариџ

Како Кутињо да игра баш против Сити а цела година фудбал нема играно. Барем уште една недела недела ипол да го нема ни на клупа, а не во прв состав. Ионака другите играат добро. Од друга страна би сакал да биди истиот тим како против Арсенал, само место Карагер/Шкртел би било двоумење. Виздом како бек оти со Џонсон и Енрике е многу отворена одбрана, а и Енрике посекако е бескорисен во напад

Како Кутињо да игра баш против Сити а цела година фудбал нема играно. Барем уште една недела недела ипол да го нема ни на клупа, а не во прв состав. Ионака другите играат добро. Од друга страна би сакал да биди истиот тим како против Арсенал, само место Карагер/Шкртел би било двоумење. Виздом како бек оти со Џонсон и Енрике е многу отворена одбрана, а и Енрике посекако е бескорисен во напад

Кутињо нема да игра против Сити, тоа е дефинитивно.

Ќе почне со тренинзи дури во Вторник.

Кутињо нема да игра против Сити, тоа е дефинитивно.

Ќе почне со тренинзи дури во Вторник.
Само да не биди депресивен, како една песна депресивна од Грашо со истоимен наслов :D :D
--- надополнето: 2 февруари 2013 во 11:23 ---
Него, никој не пиша оти Суарез изјави оти ќе остани во Пул макар и да не завршиме 4то. Е ова му е игра со две острици, оти ако замини на лето скаузерите никогаш нема да му ја заборават изјавата
--- надополнето: 2 февруари 2013 во 11:41 ---
Деновиве имаше некој 20 интересни работи за постирање ама ве нема, а за хејтање први сте
http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...d-heart-attack-time-Liverpool-goalkeeper.html
Дони лани доживеал срцев удар и затоа го немало нигде, стварно жално

Аман те бе, ништо лошо не сакаше да каже со сликата. Да беше со скамзерски дрес па да Ве разберам.

Divider вчера на собиранка ме предупредија да не пијам ракија со тебе :)

Аман те бе, ништо лошо не сакаше да каже со сликата. Да беше со скамзерски дрес па да Ве разберам.

Divider вчера на собиранка ме предупредија да не пијам ракија со тебе :)

;D zsh?

З'ш ќе си ме уништел. Предупредувањето гласеше одприлика вака:

„Не се согласувај да пиеш ракија, зошто после два дена нема да знаеш ни дали си пиел само ракија и што уште покрај ракијата“.

З'ш ќе си ме уништел. Предупредувањето гласеше одприлика вака:

„Не се согласувај да пиеш ракија, зошто после два дена нема да знаеш ни дали си пиел само ракија и што уште покрај ракијата“.
Laga!!!

Jas samo rakija pijam. Ili viski. Ponekad mastika.
Ali ne mesam odamna.

A za Liverpool se pie rakija (ako si mkedonec).

Koj nedonosen te lazel taka za mene?

A be, rakija so sopska, mastika so taratur, viski so asortiman zrnevlje.

Ali Rakija i shopska, potoa pivce so meshana skara.
I Liverpool dava bar dva gola.

Eve, ne mora so mene. Probaj sam. Pa vidi. Samo rakijata mora da e specijalno naglasena deka e za Liverpul. Ili ne proagja hoodoo-to.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom