Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Moze, crveno/kako krv i crno kako dusata makedonska...ama pobaruva svinnjachko pecenje.Пијаници, само ја ли сум по виното и пивото тука?
Pa...bujrum. Od dek si inaku?Голем боем имаме тука....браос, браос, и јас сакам кога ќе дојдам Скопје![]()
Laga!!!
Jas samo rakija pijam. Ili viski. Ponekad mastika.
Ali ne mesam odamna.
A za Liverpool se pie rakija (ako si mkedonec).
Koj nedonosen te lazel taka za mene?
A be, rakija so sopska, mastika so taratur, viski so asortiman zrnevlje.
Ali Rakija i shopska, potoa pivce so meshana skara.
I Liverpool dava bar dva gola.
Eve, ne mora so mene. Probaj sam. Pa vidi. Samo rakijata mora da e specijalno naglasena deka e za Liverpul. Ili ne proagja hoodoo-to.
Која биртија?Сусаро вчера ми кажа дека во биртијава кај што седевме имале спортклуб и можеме да гледаме таму утакмица
Жута е 40 салата е 40, екстремно ниски цени и со задоволство би. Еве за утре не, дека е брзо ама може за наредна утакмица, што велиш? Ако си за, обавезно се договараме, со кој било и да играме.
Дружба пред се.
Сусаро вчера ми кажа дека во биртијава кај што седевме имале спортклуб и можеме да гледаме таму утакмица
Жута е 40 салата е 40, екстремно ниски цени и со задоволство би. Еве за утре не, дека е брзо ама може за наредна утакмица, што велиш? Ако си за, обавезно се договараме, со кој било и да играме.
Дружба пред се.
Za koj birzuc prajme muabet?
Jas sum za. Zsh da ne. Samo za utre tesko.
координати за биртијава?![]()
Орхидеа, во Жданец.Која биртија?
Колку е светот мал, со Горан сме куќни пријатели ниеE ne znam za utre, sfarno, ali zsh da ne. Za koj birzuc prajme muabet?
I kazi mu na Susar da ne laze mnogu, mnogu, tuku da se nacrta na sledekja utakmica bez razlika dali naviva ili ne. Ke go naucime kako se navija za LfC.
Jas sum za. Zsh da ne. Samo za utre tesko.
the_kop od Kruso'o velis. Odi kaj Mingu u pizzeriata i pozdravi go od deckoto sto bese so nego lani oktomvri (2011) i Goran potoa
Goran mazot na profesorkata po geografija vo srednoto u Kruso'o![]()
Na Josko brat mu. TakaКолку е светот мал, со Горан сме куќни пријатели ние![]()
Ете, ти го означи, ќе видиме дали ќе се пријави.![]()