Кошаркарска репрезентација на Македонија

Член од
20 јули 2011
Мислења
576
Поени од реакции
203
http://sportarena.mk/lekik-mekkejleb-go-zagubil-telefonot-kfm-ne-go-kontaktirala-no/

Извор што се сретнал со кошаркарот во Истанбул на мечот со Каха Лаборал тврди дека МекКејлеб нема да игра, така му се доверил натурализираниот Македонец, а во КФМ пак велат дека се е во ред од нивни аспект и дека информацијата е само нечија конструкција што сака да и наштети на КФМ, но не се во контакт со МекКејлеб во последниов период.
„МекКејлеб го изгубил телефонот и затоа не сме контактирале во последниве денови“, вели за Спорт Арена генсекот на КФМ, Дејан Лекиќ.
„Мислам дека е ова шпекулација на некој поединец што сака да и наштети на КФМ и е насочена во тој правец, ние немаме најава дека може да има таква одлука од МекКејлеб, се било коректно и во најдобар ред со него“, дополни Лекиќ.
Ова е ставот на КФМ што го пренесе за Спорт Арена генералниот секретар Дејан Лекиќ, но сепак факт е дека и тие не го слушнале МекКејлеб во последниве неколку дена, а изворот за изјавата на кошаркарот е токму во тој вакум простор кога немало комуникација.
МекКејлеб наводно бил разочаран по враќањето во Скопје од односот кон него и невниманието во тие денови кога имал проблеми во престојот во тој период, но и од настапите на тие квалификации.

Член од
29 јануари 2010
Мислења
1.619
Поени од реакции
1.551
Самарџиски потпишал за црвена звезда , добро бе у пичку матер како може да потпише за таков мизерен тим па подобро у Мзт нека идел бе ццц а јас си мислев се работи за класа центар добар играч , ме разочара максимално.

Член од
23 април 2012
Мислења
75
Поени од реакции
16
Самарџиски потпишал за црвена звезда , добро бе у пичку матер како може да потпише за таков мизерен тим па подобро у Мзт нека идел бе ццц а јас си мислев се работи за класа центар добар играч , ме разочара максимално.
pa koga nema minutaza vo litvus odkoga dojde noviot trener i ne e tolko losa odluka. ke ima poveke minutaza i ke igra final 4 vo jadranska kako i evrokup. I dogovorot e do kraj na sezona taka da na leto ke moze da bira kaj saka da igra

С

Сибињанин Јанко

Гостин
Илиевски не е за во репрезентација. Од утакмиците на Цедевита што видов ми се чини како да вон форма, а и веќе е стар. Добрата страна му е што игра солидно во одбрана. Од друга страна Бо, Антиќ се незаменливи, а гледам и Чековски и Гечевски се воиграа заедно во МЗТ. Дамјан и Војдан се стандарди на 3-ка, а место Владо можат да влетаат Огнен, Костовски или Димчевски. Последниве двајца во Куманово играат со животна форма. Соколов да не го видам. Кире како четврти центар. За ротација обавезно да се викнат Трајковски и Караџовски. Таков би бил тимот ја да сум тренер. :icon_mrgr:

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.009
Поени од реакции
5.664
А зошто да зборува ? Да не нема да го разберат ако зборува на Македонски ?

Шупак глуп.
Па речиси десет години има живеено таму. Иако не се согласувам дека тоа што се врати во Србија му е паметно, што има врска како збори?

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.907
Поени од реакции
7.471
Па речиси десет години има живеено таму. Иако не се согласувам дека тоа што се врати во Србија му е паметно, што има врска како збори?
Што не збори некој србин Македонски коа ќе дојде тука?

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.009
Поени од реакции
5.664
Оф мори мајко... не знам што да ти кажам. Зошто да не збори ако го знае јазикот... не си поголем патриот ако збориш на македонски.
Плус Самарџиски од 15 години беше во Србија.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.907
Поени од реакции
7.471
Оф мори мајко... не знам што да ти кажам. Зошто да не збори ако го знае јазикот... не си поголем патриот ако збориш на македонски.
Плус Самарџиски од 15 години беше во Србија.
Не сум поголем патриот и не е битно од кога е во Србија.Јас нит му замерив за тоа ни ништо,како мисли дека му е арно така нека праи:)
А и темата не е за тоа така да chill.

Член од
30 јуни 2008
Мислења
1.989
Поени од реакции
1.272
Владимир Филиповиќ и Игор Мијајиловиќ зборуваат подобро македонски од 50 проценти од форумов. Факти.

Kajgana Shop

На врв Bottom