Фан Клуб: Интер

Интер и давање шанса се два различни поими. Најмногу доби шанса од младите Сантон, а и тој долги периоди остануваше на клупа. Алварез играше супер пред повредата кога доби шанса да врзе 7-8 утакмици. Шанса е да го остават Кутињо една полусезона да биде стартер. На Интер му беа потребни готови играчи тогаш кога беше екипа, а сега кога игра очигледно без никакви амбиции, не знам која е поентата да играме со Роки и Џонатан наместо со Лонго и Фараони. Исти ташак ќе биде, барем децата ќе добијат 20-на утакмици и ќе знаеме дали можат или не можат.

Јас ваквото ебавање еднаш-стартер-5-пати-на-клупа не го викам шанса. Тука се разликуваме во размислувањата.

Страма го сакал и Вилшир од Арсенал :pos::pos::pos:

Ај не се грижете до крај на преодниот рок има уште недела,тамам да продадете уште пола тим...

А јас па мислев ние имаме тапа управа..

Who the fuck is Paulinho???kako може да вреди колку Снајдер и Кутињо заедно,пошо нели ги продадовме и двајцата за да дојдеме до него?Ах Морати главо букова...
Инаку ова е мојот 600 ти пост на форумов,90 % се пишани на темава ;)
И сеа гледам кога сум се зачленил,2009 година,се спремавме за покорување на целиот фудбалски свет!А сега???Колку се изменија работите за толку кратко време,тоа е чудо едно!

Who the fuck is Paulinho???kako може да вреди колку Снајдер и Кутињо заедно,пошо нели ги продадовме и двајцата за да дојдеме до него?Ах Морати главо букова...
nzn dali tolku vredi, ama jas bev za da se prrodade snajder,ama za kutinjo nesto ne mi mirisa na dobro rabotava, da ne se kaime posle.

Џабе земаат деца кога не им даваат шанса
Кастањос го зедоа како голем талент и 2 пати влезе од клупа, еден гол им даде на Сиена во 90 мин и после за младинците играше.Летово го продадоја и си го земаа Роки и тоа е тоа
Неспособна управа да им ебам жените
--- надополнето: 26 јануари 2013 во 21:05 ---
Џабе земаат деца кога не им даваат шанса
Кастањос го зедоа како голем талент и 2 пати влезе од клупа, еден гол им даде на Сиена во 90 мин и после за младинците играше.Летово го продадоја и си го земаа Роки и тоа е тоа
Неспособна управа да им ебам жените

Абе сум ги смешал Стротман и Мертенс од ПСВ, јас пишав дека Стротман е офанзивен фудбалер и дека негува напаѓачки фудбал а всушност мислев на Мертенс али како и да не ни Стротман ни Мертенс нема да дојдат кај нас.
Еве гледам сме го земале Паулињо, пола тим го дадовме за него, сега ако не испадне некој тежок флоп ја глава сечам.

Друже не гледај на Википедија и Монтоливо пишуваше во Интер па отиде во Милан и ред други играчи. Башка пишува број 8, а кај нас бројот 8 е кај Паласио.
На Википедија пишува кој стигне.

Со среќа нека му е на Паулињо. Немам гледано цела утакмица негова но лани кога имаше преговори гледав некои видеа и ми се допадна. Не е јутјуб играч, доста рационален, силен, со преглед на играта. Одбра погрешна екипа ама тоа си е негов проблем.

Инаку не мораше никого да дадеме за него, летото ни го даваа за 8-9 милиони ние се ценкавме. Сега го плаќаме 18. Уште еден доказ за неверојатната неспособност на луѓето задолжени за трансфери.

Io Sono - Па нели летото Паулињо не одбил бидејки сакал да остане во Коринтијас за Светското клупско првенство, али сепак можеа да го земат и да им го отстапат уште шест месеци.

А гледам дека ако Паулињо не дошол и Кутињо немало да биде продаден. Подобро и да не дојде...да си го земеме Биглиа од Андерлехт. Дечково што го имам гледано многу ме потсеќа на Камбиасо...негова копија...само овој што има троа поеќе коса..:)

Io Sono - Па нели летото Паулињо не одбил бидејки сакал да остане во Коринтијас за Светското клупско првенство, али сепак можеа да го земат и да им го отстапат уште шест месеци.

А гледам дека ако Паулињо не дошол и Кутињо немало да биде продаден. Подобро и да не дојде...да си го земеме Биглиа од Андерлехт. Дечково што го имам гледано многу ме потсеќа на Камбиасо...негова копија...само овој што има троа поеќе коса..:)

и уште е млад за во Интер:pipi:

Алварез ако се шитка,нека напраат трампа со нешто доплата од страна на слепецот Морати,за Фернандо или Отаменди.
--- надополнето: 27 јануари 2013 во 12:44 ---
Абе сум ги смешал Стротман и Мертенс од ПСВ, јас пишав дека Стротман е офанзивен фудбалер и дека негува напаѓачки фудбал а всушност мислев на Мертенс али како и да не ни Стротман ни Мертенс нема да дојдат кај нас.
Еве гледам сме го земале Паулињо, пола тим го дадовме за него, сега ако не испадне некој тежок флоп ја глава сечам.

затоа глеам нешто чудно ми падна,Стротман не е таков тип на играч,до толку офанзивен,повеќе би рекол дека има дефанзивни одлични карактеристики.
Средината на ПСВ цела на грб ја носи и има одличен преглед на играта,одлични долги топки кон напаѓачите и безгрешен пас игра,створен за во Интер е тој,ама Морати и Бранка имаат некоја друга ненормална замисла.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom