Tonchie
BATTERY +
Драга Кајгана,
Преживеав сам дома 24 часа
Ја нахранив мачката, кучето Спасе, козата. За зајчињата ме потсети сестра ми, таа се прибра дома вечерва. кокошките ќе ги хранам утре наутро. Урбан момак сум ја. Не знам со кој памет моите ме оставија сам дома со еден куп животни
Гледам сите споделуваат песни/видеа, па и јас да споделам едно
Спотов ради Снежана
Инаку си симнав цела дискографија и башка бест-оф од Рамштајн за у теретаната на брод
И кога сум кај брод да споделам една тажна вест. Јинџу дала отказ
Подоле ќе оставам фотка од нејзе, и верувам дека кајганџиите ќе ја разберат мојата тага.
Преживеав сам дома 24 часа

Ја нахранив мачката, кучето Спасе, козата. За зајчињата ме потсети сестра ми, таа се прибра дома вечерва. кокошките ќе ги хранам утре наутро. Урбан момак сум ја. Не знам со кој памет моите ме оставија сам дома со еден куп животни

Гледам сите споделуваат песни/видеа, па и јас да споделам едно
Спотов ради Снежана

Инаку си симнав цела дискографија и башка бест-оф од Рамштајн за у теретаната на брод
И кога сум кај брод да споделам една тажна вест. Јинџу дала отказ
Подоле ќе оставам фотка од нејзе, и верувам дека кајганџиите ќе ја разберат мојата тага.
ти го видов синот на фб (две/три години е постара од мене) и сакам да ме запознеш со него, па можеби во иднина и снаа да ти бидам
how about noP ???
а самобендисан нарцис во никој случај не сум.

Очекувај помрачување денес.
Ќе прснам малку жолт лимон после и мандарина во себе, да ми се вратат сончевите бои.