Драга,
денов е малце досаден и врнежлив, а јас мражам кога врни, ми се чини дека е крај на светот тогаш, а во есен сум роден. Не битно тоа, битно е што нема што да се прави цел ден. До пред малце се занимавав низ интернетов, 300 глупости исчитав, 300 видеа изгледав но пак досадно е. Најдобро ќе биди да седнам да си ги исчитам 2ве книги што ми се почнати, "Најголемите светски мистерии" и "Калуѓерот што си го продаде своето ферари".
Друго што сакав да кажам е дека, некоја си нова песна излезе на Тоше Проески па не дека не ми се допаѓа, али стварно се дегени сите по фејзбуков бе. Секој втор ја објавил. Не само тоа, туку и се караат кој прв ја слушнал и кој прв ја објавил.
Трето што сакав да кажам е дека одлучив да се вратам на цртањето, прозата и поезијата. Добро ми идеше едно време али се откажав поради други обврски, па сега додека имам слободно време би можел да го потрошам на некое ново мое уметничко или литературно дело.
Стварно нема што да се прави луѓе.
Туку доста го тупам јас, еве ви еден мал поздрав до сите членови кои седите дома и го мразите дождов па слушнете една кратка и добра песна.
Поздрав !