СП Шпанија 2013: Македонија - Данска 18.01.2013 20:15 часот

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Подобро од ова здравје...:vozbud:
Редно време е да ги наплатиме германските долгови...бааги се собраа....сега ни е шансата како никогаш досега да ги тепаме...
Мајката си ебале,среќа имаат во газО.:D
Имаме шанса,само да се издржи против нивната касапска одбрана..
Не е само Рогиш терминатор,имаат уште неколку,пред се Микел Хас..(легитимен наследник на Рогиш....две бесни кучиња....)
Денес им удри таков ќотек на Французите шо мораше предвреме да го заврши мечот..3 исклучувања,Рогиш 2....:D
Со нас можам да замислам шо ќе прават...посебно Лазаров ќе си има мака.....баш на таа страна игра Хас...:гик:
Шансата ни е во шутеви од далечина...(нормално ако ни дозволат)...
Голманот на Германија Хајненветер е таков МЕСЕЧАР кога му шутираат од бек...зицери фаќа,од крило е добар,ама од далечина е тежок месечар....
Само да имаме расположен шутер во недела,неаме мака...барем не со голманот....;)

Ааа браво поразов уствари бил испланиран да не му ја мислиме :D
Све си е на место... Филип лево крило, Ангеловски лев бек и Левов десен бек тоа е дел од тактиката да се збуни противникот, после зошто го немало Ојлески, си знае Шундовски. Се прашувам што ли ќе направи против швабите? :icon_lol:

Да да, затоа ќе си јаде црвен,а у франција динар,брачата жил,оној гигу која антипатична фаца ми е,а за оној мрсуљот карабатич,ич муабет не ми се прае.И врвот е онеста :гомце:,у права смисла на зборот..
Дај боже некогаш Македонија да има некој како Онеста.:)

имаме историска шанса за пласман во 1/4 финале. послаба германија никогаш за противник нема да добиеме :vozbud:
КОЈ ЌЕ ОТВОРА ТЕМА ЗА СО ГЕРМАНЦИВЕ?Mario Gómez или dragonsky. ако сакате да тепаме, дајте ја да отворам тема :D
со русиве ко отворив не изгубивме...

Од една страна криво ми е шо не им вративме за тоа од лани ,а можевме кога шундо го кладе вторио тим,од друга страна убо шо изгубивме за да не ни се падне франција .
Тактика за Германија : Да клајме поќе голој од нив и бекојте да врта :)

И покрај тоа што играме сега за сега лошо првенство на крајта добивме можност буквално да го бираме противникот, зошто го игравме последниот меч во групата а во групата со која вкрстуваме веќе беше решен провопласираниот и второпласираниот. Така што никако не можеме да се пожалиме (што да каже Исланд). Е сега кога веќе е така треба стегнување и вадење максимум против Германија.

Моментите на шундо при крај најинтересно :)

интересно е ако ги поминиме германциве вкрстиваме со 3C и 2D
C група
Slovenia
8
6
6
2
2
0
D група​
Spain
8
8
4
Algeria
3
1
0
Mожно е да ни се падна Хрватите или Србите ако падна заедно во нокаут
И ние 4финале :)

На крај го добивме и тоа што го баравме...ја избегнавме Франција, ама по мое и од Германија ќе загубиме убедливо, по ова што го гледав денеска имаат одлична екипа, течен и брз напад и касапска одбрана, со Франција ќе немавме никаква шанса а овде имаме....теоретска, како и да е нашите нема што да изгубат треба да излезат и да покажаат што знаат ако изгубиме боже мој не е крај на светот, денска Фичо ме изненади, Горгиевски беше добар, ама накрај ме зачуди на 10 минути пред крај кога игравме со втор тим во напад, малку по малку дали се предаваше Шундо, или беше некоја тактика да се избегни Франција?

На крај го добивме и тоа што го баравме...ја избегнавме Франција, ама по мое и од Германија ќе загубиме убедливо, по ова што го гледав денеска имаат одлична екипа, течен и брз напад и касапска одбрана, со Франција ќе немавме никаква шанса а овде имаме....теоретска, како и да е нашите нема што да изгубат треба да излезат и да покажаат што знаат ако изгубиме боже мој не е крај на светот, денска Фичо ме изненади, Горгиевски беше добар, ама накрај ме зачуди на 10 минути пред крај кога игравме со втор тим во напад, малку по малку дали се предаваше Шундо, или беше некоја тактика да се избегни Франција?
Ваљда ги одмараше главните за осмина финале можда се договориле в соблекуваллни да играат со германија затоа .мое мислење

Ваљда ги одмараше главните за осмина финале можда се договориле в соблекуваллни да играат со германија затоа .мое мислење
Да, да, плус Борко, два-три гола без проблем ги пушти.

Подобро од ова здравје...:vozbud:
Редно време е да ги наплатиме германските долгови...бааги се собраа....сега ни е шансата како никогаш досега да ги тепаме...
Мајката си ебале,среќа имаат во газО.:D
Имаме шанса,само да се издржи против нивната касапска одбрана..
Не е само Рогиш терминатор,имаат уште неколку,пред се Микел Хас..(легитимен наследник на Рогиш....две бесни кучиња....)
Денес им удри таков ќотек на Французите шо мораше предвреме да го заврши мечот..3 исклучувања,Рогиш 2....:D
Со нас можам да замислам шо ќе прават...посебно Лазаров ќе си има мака.....баш на таа страна игра Хас...:гик:
Шансата ни е во шутеви од далечина...(нормално ако ни дозволат)...
Голманот на Германија Хајненветер е таков МЕСЕЧАР кога му шутираат од бек...зицери фаќа,од крило е добар,ама од далечина е тежок месечар....
Само да имаме расположен шутер во недела,неаме мака...барем не со голманот....;)
Му лежи на Лазаров голманчево германско ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom