Џабе
Tabela:
Danska 8
Rusija 7
Makedonija 7
Island 6
Katar 2
Čile 0
Wow , sega so Francija igrame hahahha , ludi se ovie od B92

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Џабе
Tabela:
Danska 8
Rusija 7
Makedonija 7
Island 6
Katar 2
Čile 0
Арни си беа дечките денес. Јас нешто лагано го гледав мечот, пошто ги гледам двете екипи си играа лагано и ноктиве среќа прв пат ми останаа цели после некој наш натпревар.
Кој ќе го гледа Рогиш во недела. Не го можам човекот. Цреп невиден.![]()
Остај се али ако видиш па од друга страна,колку црепови има у франција,мука ќе ти падне.
Да да, затоа ќе си јаде црвен,а у франција динар,брачата жил,оној гигу која антипатична фаца ми е,а за оној мрсуљот карабатич,ич муабет не ми се прае.И врвот е онестаНе, не Рогиш е посебен. Нема ракометар како него.Само сила, грубијан невиден, да може нозете ќе им ги искрши на сите.
Да да, затоа ќе си јаде црвен,а у франција динар,брачата жил,оној гигу која антипатична фаца ми е,а за оној мрсуљот карабатич,ич муабет не ми се прае.И врвот е онеста,у права смисла на зборот..
Не да не ѓи сакам,туку ѓи мрзимТи ептен не ги сакаш Французиве.![]()
Да да, затоа ќе си јаде црвен,а у франција динар,брачата жил,оној гигу која антипатична фаца ми е,а за оној мрсуљот карабатич,ич муабет не ми се прае.И врвот е онеста,у права смисла на зборот..