СП Шпанија 2013: Македонија - Данска 18.01.2013 20:15 часот

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Арни си беа дечките денес. Јас нешто лагано го гледав мечот, пошто ги гледам двете екипи си играа лагано и ноктиве среќа прв пат ми останаа цели после некој наш натпревар.:)

Кој ќе го гледа Рогиш во недела. Не го можам човекот. Цреп невиден. :facepalm:

Арни си беа дечките денес. Јас нешто лагано го гледав мечот, пошто ги гледам двете екипи си играа лагано и ноктиве среќа прв пат ми останаа цели после некој наш натпревар.:)

Кој ќе го гледа Рогиш во недела. Не го можам човекот. Цреп невиден. :facepalm:

Остај се али ако видиш па од друга страна,колку црепови има у франција,мука ќе ти падне:sick:.

Остај се али ако видиш па од друга страна,колку црепови има у франција,мука ќе ти падне:sick:.

Не, не Рогиш е посебен. Нема ракометар како него.:rolleyes: Само сила, грубијан невиден, да може нозете ќе им ги искрши на сите.

Ееее кога зборам јас за Филип вие не ми верувате :D Иначе жал ми е што на вакви натпревари тактизираат, но се надевам ќе бидат во право, ако во случај не почисти Германија од тенер ќе ми биде многу жал што не ја победивме Данса, многу ...

Не, не Рогиш е посебен. Нема ракометар како него.:rolleyes: Само сила, грубијан невиден, да може нозете ќе им ги искрши на сите.
Да да, затоа ќе си јаде црвен,а у франција динар,брачата жил,оној гигу која антипатична фаца ми е,а за оној мрсуљот карабатич,ич муабет не ми се прае.И врвот е онеста :гомце:,у права смисла на зборот..

Michael Haass е боље на СП од Roggisch, 6 пати по 2 минути суспензија и 4 жолти картони а другарчето негово од Fight Clubот 3 за 2мин и 2 жолти. :icon_lol:

Ете им ја Германија, ја сакаа, ја добија. Само да не испадне после народната, како со кошаркарите летово што ја избегнаа Русија, од такво, по такво, на такво.:вонзем:

Да да, затоа ќе си јаде црвен,а у франција динар,брачата жил,оној гигу која антипатична фаца ми е,а за оној мрсуљот карабатич,ич муабет не ми се прае.И врвот е онеста :гомце:,у права смисла на зборот..

Ти ептен не ги сакаш Французиве. :)

мислам и двајцата браќа не играат за Бертранд сигурно знам дека не игра..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom