СП Шпанија 2013: Македонија - Данска 18.01.2013 20:15 часот

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Дел од вас несакате да победиме против Данциве, да им вратиме за минатиот пат, или грешка сум? :eek: ЗОШТО ТАКОВ ЛУЗЕРСКИ МЕНТАЛИТЕТ? АБРЕ ОДИМЕ НА ПОБЕДА, НЕ СИ ПРАВЕТЕ СМЕШНИ КАЛКУЛАЦИИ. Што има врска Франција или Германија?
Ти да играш против Французите.
Ќе видиш сега кога ќе им се истурат на Исланд, 35 гола не им бегаат.

:pos::pos::pos::pos: Па дали сте вие нормални ко луд се смеам у 4 сабајле ќе ме избркаат од дома :D

Teмава дефинитивно треба да конкурира за тема на годината :pos:

Леле умирам :pos:

Nasite rakometari ke pobedat, ne za drugo nego se plasat od mojata revizija na tekstot za nivnata postrakometna kariera ako ja userat do daske.:D

:p:p:p:p:p Strinata haha

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

имаме историска шанса за пласман во 1/4 финале. послаба германија никогаш за противник нема да добиеме :vozbud:
КОЈ ЌЕ ОТВОРА ТЕМА ЗА СО ГЕРМАНЦИВЕ?Mario Gómez или dragonsky. ако сакате да тепаме, дајте ја да отворам тема :D
со русиве ко отворив не изгубивме...
Ќе гледам јас да отворам па на тебе ќе оставам за 1/4 финале :D Јас кога отварам тема победуваме и преку пораз :D

Му лежи на Лазаров голманчево германско ;)
Сите му лежат, само да не му играат фластер башка германците се грубијани во одбрана. Едно е сигурно нашите ќе изедат убав ќотек. :icon_lol:

Ние сме уникатни бе.Само ние играме со 2 пикера кога имаме играч повеќе.Место да ги развлечеме додека сме повеќе да отвориме простор за шут за бекот или пас до крилото ,логичарот Шундо вади крило и ја стеснува играта во средина.Е тоа ти е Македонска работа.
IQ -14

vilbek_ulrih_550_350.jpg

Леле каква фаца направил....хахаха, се скинав од смеење. :pos::pos:
А еве што изјавил:
"Не знам што да кажам. Навистина не ми е јасно зошто наградата заврши во моите раце, таа требаше да му биде врачена на некој од нашите играчи" – изјави Вилбек по натпреварот.

Кога е снимката од натпреварот денес?

Ние сме уникатни бе.Само ние играме со 2 пикера кога имаме играч повеќе.Место да ги развлечеме додека сме повеќе да отвориме простор за шут за бекот или пас до крилото ,логичарот Шундо вади крило и ја стеснува играта во средина.Е тоа ти е Македонска работа.
IQ -14
Не бе, Душебаев игра вака стално кога имаат играч више у Атлетико, со два пикера Агинагалде и Еду (или Ромеро), ;)
од таму му е идејата на Кире :)
photo_1334580638135-1-HD_1908292_1_sid_Pxgen_rc_308xA,308x171+0+30.jpg

Не остајте заебанции, воа треба да сноси санкции, машка ракометна репрезентација да биде водена од страна на жена, дај пренесете му на Шундо нека реагира таму нека пријави! Или мајмунот се заљубил и клада голови сеа па нејќе да пријави :sick:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom