Како го преживеавте првото неверство?

• Креатор на темата Креатор на темата astrion
  • Време на започнување Време на започнување
ебати машкото ако не изневерува.
ебати машкото ако жената го изневерува.
треба бе да си се знае.
Нормално е машко да изневерува, но глупо е да дозволиш женска ти да има потреба од друг. Не биди фатен.

Јас му раскинав и вечерта отидов во кафана.Славев што сум се ослободила од таков дечко.Таков не ми треба.Бев премногу нервозна за да плачам, и да ви кажам супер си поминав таа вечер.Хаха за првпат пиев водка боровница (беше откритие за мене тогаш!) богами како ми легна тоа..

треба бе да си се знае.
Нормално е машко да изневерува, но глупо е да дозволиш женска ти да има потреба од друг. Не биди фатен.
Види сега со до толку пунење на егото као демек ние машките сме јаки муда малце не ја бива. Знам сега ќе речеш мекуш геј незнам што уште ама ај глеј вака- викаш Глупо е да дозволиш жена да има потреба од друг, што би било добар пример за жените ДА НЕ ДОЗВОЛАТ мажите да имаат потреба од други жени:). Реченица со која пропаѓаат идеалите доколку жената ти пружи на тебе се што ти курац сака(секс оваков онаков, јадење, пари, и сите можни задоволства)..сакаш да кажеш дека тогаш не би изневерувал?
Знаеме и јас и ти дека секоја акција си има своја реакција или жртви.

Првото неверство па и незнам дали можам да го кажам како неверство затоа што од врската и немаше баш многу од тоа што се вика врска:) Сеедно ми беше излегов со другарите(како почесто) пиво пиво и падна една друга:) Живот иде даље....ебаго:)

треба бе да си се знае.

А со кого инаку мажите изневеруваат ? Со други жени...А тие други жени се нечии, нели ? Кругот е мал, а во него сме сите...:pos2:

А за темава: преживеав еднаш...бев млад 17-18 години...имав здраво срце...:pos2: :pos2: :pos2:

Види сега со до толку пунење на егото као демек ние машките сме јаки муда малце не ја бива.

Е зошто бе да не ја бива.
на форум сме да си се наполниме малце со енергија.
Додека не ме натера мојава да исчистам по дома.
Терасите се ептен бош.
И фрижидерот.
Кој ќе оди да чисти во недела

Го преживеав со журки и музика,транс....зашо ако слушав нешто друго немаше толку бргу да мине

Ехе не еднаш ми се десило, арно ама сето тоа биле онака дрољи за кои не сум се замарал до толку...за понатаму не сакам да мислам ни да пишам, доколку личноста што ја сакам и почитувам ме превари, не знам како би се справил со тоа :(

сеуште не се случило...
а јас кога изневерив, му кажав на партнерот, да бидеме на чисто.

Се сеќавам како вчера да беше,иако поминаа неколку години. Ги видов со сопствени очи.Пубертетлија, ништо сериозно.
Знам дека паднав во некои си бедови, викав, плачев како луда, ја барав вината во себе за тоа неверство, но испадна дека човекот (читај детето) сакал да си ги менува секојдневно, а и не бевме долго во врска, па испадна дека не сум ја познавала доволно личноста.
Кога добро размислив, констатирав дека грешам и оставив се` зад мене.

сеуште не се случило...
Исто.
Бар така мислам де,јеби га,една беше од друг град.
Уствари,две беа од друг град.
Отсекоаш сум на мислење,дека ако ми се случи неверство,нема да реагирам гневно и дека нема да ми е галје многу.Ама шознам...:toe:

Ne sum izvaral niednas, we`ra a duying breed. A i mene ne me izvarale kolku sto jas znam... ama KOLKU STO JAS ZNAM :)

Шо знам...варање ко варање, како може да помине?...ИНТЕРЕСНО :smir:

Мене лично бар ја колку со знам ми се нема случено ова.А ја имам изневерено и тоа неколку пати,само не се дознало јавно бар ја колку со знам.

треба бе да си се знае.
А што сте вие толку посебни шо е тоа толку нормално за вас.И мие смо људи и ми е некоаш смо во искушените или со и да е вашата причина за нешто такво може да е и наша.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom