Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Види сега со до толку пунење на егото као демек ние машките сме јаки муда малце не ја бива. Знам сега ќе речеш мекуш геј незнам што уште ама ај глеј вака- викаш Глупо е да дозволиш жена да има потреба од друг, што би било добар пример за жените ДА НЕ ДОЗВОЛАТ мажите да имаат потреба од други жениебати машкото ако не изневерува.
ебати машкото ако жената го изневерува.
треба бе да си се знае.
Нормално е машко да изневерува, но глупо е да дозволиш женска ти да има потреба од друг. Не биди фатен.
ебати машкото ако не изневерува.
треба бе да си се знае.
Нормално е машко да изневерува, но глупо е да дозволиш женска ти да има потреба од друг. Не биди фатен.
Види сега со до толку пунење на егото као демек ние машките сме јаки муда малце не ја бива.
сеуште не се случило...
а јас кога изневерив, му кажав на партнерот, да бидеме на чисто.
Исто.сеуште не се случило...
i? dobi "ban" ili ne?
А што сте вие толку посебни шо е тоа толку нормално за вас.И мие смо људи и ми е некоаш смо во искушените или со и да е вашата причина за нешто такво може да е и наша.ебати машкото ако не изневерува.
треба бе да си се знае.