Како го преживеавте првото неверство?

• Креатор на темата Креатор на темата astrion
  • Време на започнување Време на започнување
па тоа беше накај 3та година средно мислам, мојата прва голема љубов.....и незнам баш дали може да се сврсти во неверство, зашто девојката си кажа дека не ме сака веќе и нема потреба од никој...се осеќав многу лошо...ми се преврти светот...си се подбрав и си отидов дома утепан... и едно 3-4 месеца секој ден се будев со мислата каде сум ја заебал работата и како сум успеал да бидам толкав морон и да ја изгубам таа што едно време ме сакала...си враќав филмови, се фаќав за крупни проблеми, за ситници, за моменти, за детали...абе за све...се додека после некое време не дознав дека 2-3 дена после нашето раскинување она се смирила со бившиот....после го поврзав тоа со нејзиното избегавање едно две недели пред да раскинеме(кај што ја мислев дека кузнае што лошо и се случува)...и се осетив изневерен...и тоа баеги...и поради изневерата сама по себе, но и поради тоа што не ми кажа искрено што била работата....и ми остана чувството запамтено у тој момент...почетно беше осеќајот дека сум теле, после тоа дојде опасна нервоза и желба да го пребијам бившиот а неа да ја плукнам у фаца, за на крај да заврши со чувство на тага...како да ми умрел близок човек..и тоа беше тоа

Го исеков мечето шо ми го даде со ножици пак тие тапи упм ич не сечеа се препотив дур му ја скинав глата

Го избришав бројот од мобилен и го фрлив телефонот не го барав 2 дена:)
Ако ти текнува на што зборам:)

Па , може да се каже дека на демократски начин на крајот на вечерта и двајцата плачевме .
Всушност , сеуште плачам кога ќе ми текне , се смеев како да сум пуштен на условна.

се будев со мислата каде сум ја заебал работата и како сум успеал да бидам толкав морон и да ја изгубам таа што едно време ме сакала...си враќав филмови, се фаќав за крупни проблеми, за ситници, за моменти, за детали...абе за све...

Oф гревче си ти,во истата ситуација и јас бев...постојано се прашував како можел,зошто и илјадници прашања кои никогаш не ги дознав и нема да ги дознаам:kesa:јбг секогаш е лесно да се осекаш крив,а кога те остави некој со таков изговор чуството е гадно...труст ми сум поминувала неколку пати.

Првото неверство...Хммм, тоа беше оддамна. Како и да е, се сеќавам како да беше вчера. Се скарав со "Госпоѓицата"(така ќе ја викам) за една банална ствар(што уствари беше и нејзина вина) и таа мислеше дека најдобар начин за да ме повреди, е да ме изневери. И, верувале или не, го направи тоа. Меѓутоа, тоа што не беше свесна, беше фактот што јас го прочитав секој нејзин чекор однапред и ја решив ситуацијата сосем елегантно. Си фатив друга девојка, а "Госпоѓицата" откако виде што направи ми се јавуваше по телефон, ми се лигавеше, ми збореше колку многу ме сака, колку не може без мене. Ми зборуваше дека тоа го направила во цитирам:"момент на слабост". И што направив јас? Ја викнав на кафе, и, откако го ислушав нејзиното лигавење, ја погледнав со ладен поглед во очи и и реков:"Тоа што си сакаше, тоа и си доби.". Потоа станав од масата, отидов на шанкот ос кафичот, си ја платив сметката и си отидов.
Не жалам што изиграв така. Можеби беше сурово, но таква е реалноста. Девојката се занесе премногу и ред беше некој да ја приземји. Мило ми е што тоа бев јас.

vo mojot slucaj dosta bolese.
Onoj za koj sto smetav deka e mnogu miren dusa covek, koj se kolnese deka me saka i deka nikogas ne bi poglednal vo druga, vo prvata prilika izleze so devojka koja ne samo sto e pogruba od mene tuku i debela, a najtragicno bese faktot sto mi bese drugarka.
neverstvoto bese dvojno i jas bev dosta skrsena.
kako reagirav.so nego ja prekinav vrskata potencirajki deka e gubre, so nea gi oladiv odnosite, ne gi prekinav, sakajki da se odmazdam.
ima uste mnogu od taa prikazna
no,.........................vo nekoja druga prilika

Не премногу болно..
Мислам дека понекогаш не треба и некоја огромна причина за некој да изневерува.
Значи не ми се случило дека во мене е проблемот затоа што кога сум во врска пробувам да секогаш партнерот да ми е среќен и задоволен, ама некогаш може пак нешто да фали..
Не ми пречи воопшто тоа што дечко ми ќе се попали на градите или задникот на некоја девојка, нормално ми е тоа, па затоа не се потресувам многу околу изневерувањето..

глупаво.. се обидував со денови да се сватам сам себе си! се обидував да дознаам прво што точно мио се случува... после некое време помина.. Аххх се кајам за тој момент али .. прошлост... помина, ми птости и сеуште сме заедно фала богу, може зашо беше почеток на врска..

Неверство

Ќе пишувам за првото неверство за кое знам дека се извршило - за правата разделба во друга прилика (тоа е долга и широка тема)

Значи за првото неверство за кое дознав

Јас имав 19 години и имав дечко кој заминав во војска и јас бев решена да го чекам - но тој не чекал па во меѓувреме си имал и друга женска :pusk:

Бидејќи беше одамна незнам како раскинавме - но знам дека инстантно ми стана омрзнат откако дознав дека тоа ми го направил :nenene:

Потоа со месеци и години - во прилики кога повторно ќе се сретневме - плачеше да се смириме - но толку ми беше одвратен и патетичен што не можев ни да го гледам а камоли повеќе :vozbud:

Фала богу се ожени за некое време - останала бремена некоја од неговите девојки - ме чувал ГОСПОД од таква несреќа (женкар) од маж :baeh:

Ееее искуство мое љубовно .... кај ќе ти биде крајот:vozbud:

tocno pred edna godina.mislev pred nekoe vreme,ama veke ne.nisto posebno ne bese,ali jebiga,se sluci.ocekuvav nesto podobro,ama toa bese najgolemata sexualna katastrofa vo mojot zivot.

ups...
zgresiv.jas mislev koga jas sum bila neverna :-) se izdadov-

за првото неверство дознав по раскинувањето... болеше пеколно. мала бев не му давав ... ќе си речеш разбирливо
За второто од истиот тип, три години подоцна, не толку мала не му давав, ми кажа дека ме изварал додека се гушкавме кај него дома... се пукнав од смеење, око не ми трепна...
третото и последно потврдено од друг тип... сеуште боли иако 3 години поминаа
ми се повраќа од помислата како ме лажел, ми се темни кога ќе ми текне колку патев... и не помага ако му вратиш... кој мисли дека со одмазда се брише све, се лаже. Проверено. Простив ама не заборавив:nesum:

Првото неверство ме смени. Ден потоа заминав во Скопје каде ништо не ме потсеќаше на него.
Потоа го натерав да го прави тоа што за никој друг не го правел, трчаше по мене ко мува без глава. Јас го одбивав и одбивав додека конечно не се откажа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom