Како го преживеавте првото неверство?

• Креатор на темата Креатор на темата astrion
  • Време на започнување Време на започнување
kako go preziveav?tesko bese ama toa e zivotot ide dalje
najteski mi bea prvite 2-3 meseci pa posle idese nekako...
inace da se sprijatelam so devojkata so koja sto me izvral...
toa ni na son,bolje mrtva nego takvo nesto.i koga ke go ostsakam
nego i koga ke bide nikoj i nisto vo mojot zivot nema da ja mirisam
nea zasto i vo nea lezi vinata za mojata nesreka...sto e do mene bi ja mrzela iako i ne e samo ona kriva:wink:

kako go preziveav prvoto neverstvo....????LOSO......!!!!me izvaral ednas a jas posle toa duplo mu vrativ i toa on dozna i malku mi bese lut,ama posle mi se smiri:))

simonce* напиша:
kako go preziveav prvoto neverstvo....????LOSO......!!!!me izvaral ednas a jas posle toa duplo mu vrativ i toa on dozna i malku mi bese lut,ama posle mi se smiri:))
Он те извара со една, а ти му врати дупло - со двајца, едниот од позади, а другиот од напред. Па тогаш тој сфати колку му значиш и се смиривте.

Така беше, или грешам?

Ама бе луѓе, до кога со вакви изјави. Ве изварал/а сте му/и вратиле или сте се смириле... :lud:

astrion напиша:
Како го преживеавте првото неверство со личноста која ви значеше ..
Досега не сум се нашла во ситуација да сум изневерена..
Нема да го сфатам како да е крај на светот, јебига тоа е секојдневието треба да се помириме со фактот дека е така и дека тоа се случува. Мажите се предодредени да изневеруваат - така барем велат. Ама и ние жените не заостануваме многу зад нив.
Луѓето секогаш се водат од своите инстинкти, ако сакаш да изневериш го правиш тоа и во тој момент не размислуваш за последиците. Го изневерив партнерот за нова година, морам да признаам ужасно реагираше. Кога дозна фрлаше предмети, кршеше, пцуеше, викаше.. и кога го прашав зошто, самиот не знаеше да ми каже. Тајната љубовна авантура за некои е најнезаборавното животно искуство кое го доживеале, иако некои не можат да се помират со фактот дека е така. Боли, ама на кого му е грижа?:wink:

The`bItCh напиша:
Досега не сум се нашла во ситуација да сум изневерена..
Нема да го сфатам како да е крај на светот, јебига тоа е секојдневието треба да се помириме со фактот дека е така и дека тоа се случува. Мажите се предодредени да изневеруваат - така барем велат. Ама и ние жените не заостануваме многу зад нив.
Луѓето секогаш се водат од своите инстинкти, ако сакаш да изневериш го правиш тоа и во тој момент не размислуваш за последиците. Го изневерив партнерот за нова година, морам да признаам ужасно реагираше. Кога дозна фрлаше предмети, кршеше, пцуеше, викаше.. и кога го прашав зошто, самиот не знаеше да ми каже. Тајната љубовна авантура за некои е најнезаборавното животно искуство кое го доживеале, иако некои не можат да се помират со фактот дека е така. Боли, ама на кого му е грижа?:wink:

Од тебе сум изневерувал многу повеќе ама такво ми било времето,млад.луд не размислував дека со тоа може да повредам некој на кого стварно му значиш,но што кога ке ја најдеш особата на твојот живот,кога ке наполниш 30 год и од такви глупости ти е преку глава,сакаш да изградиш нешто квалитетно со дечкото кое ке резултира со брак,а на крајот го фаќаш со другаркати у кревет,знам дека нема да умреш но како ке се осеќаш,нема ли тоа да те деморализира,да почнеш да не веруваш веќе во љубовта или ке им се придружиш и ке направите добар threesome party :wink:

Не го доживеав толку трагично. Веројатно очекував да се случи...односите беа заладени веке подолго време.

astrion напиша:
Абе жената може да биде најглупото суштество понекогаш,и од толку дечки баш па со твој другар,овде е во прашање некоја освета или типката нема морал воопшто
Не сакам да бидам погрешно сфатена дека ги оправдувам девојките кои така постапуваат, ама зошто малку за промена не помисли на тоа дека можеби и тој е виновен за таа ситуација? Што мајка бара најдобар другар со девојката на другарот? Ако таа не го сакала толку за да се свести што прави, зошто не се свестил другарот (најдобар, нели?)? За неверство се потребни двајца, подеднакво се виновни. Аман со такви изјави.
Добро си кажа MrRoboto:
MrRoboto напиша:
Ако ја игнорираш неа во ситуацијава, запоставен е еден многу важен податок овде.Дали тој е негов ДРУГАР????:raz:

astrion напиша:
Јас мислам дека машко ако сака вистински само еднаш ке сака
Од кај такво нешто дека машко само еднаш вистински сака, а жените трчаат по секој кој ќе им направи филм и ќе го заборави другиот? Бог да чува!

somonce* напиша:
"На ти го - дај ми го" си игравте а? Ако ако:lud: И ме интересира како се чувствуваше кога му врати? Горда беше? Зошто на таков начин си му враќала? Ама ти се смирил затоа што и тој го направил истото? Супер!:icon_eek:

Се извинувам за големиот пост, но не можев да одолеам.

Е! Лошо е кога ќе ти го "начука" човекот кој го сакаш, му веруваш, му се предаваш безрезервно. После тоа си поставуваш прашања кај си погрешил, што не чини кај тебе, паѓа самодовербата, расположението, а може и депресија да се појави. Но, тешко е што нема кој да ти одговори на прашањата кои те измачуваат, а сакаш да знаеш што не чинело во врската (во која си давал се од себе).
Колку и да се прават некои дека им е сеедно, не верувам во тоа. Не може да не ти е гајле ако си бил со личноста која си ја одбрал самиот.

Dimitarc напиша:
Моето прво неверство го доживеав со насмевка на моето лице, ја изневерив за подобра.....

Најинтересно неверство ми беше кога една другарка ме извади надвор и ми вика _____ те извара и почнува да плаче, а јас незасегнат од тој факт ја гушнувам и и викам не се секирај, ќе помине....

Ти текнува?

:pos: ми се свиѓа ова,

хм, неверство, па што бе има други риби во морето, нели е така?! нема зашто да се секираш многу, па колку и да ти значи

epa vaka bef u moze da se kaze u najubavite godini od sredno 16 17 i 18 i bef u vrska 2 godini vrskata mi weshe najubava i se mi ideshe najubavo na svet ama ja izvaraf glupcho i dozna mi prosti ama ne weshe se isto kako pred toa i posle se me izvara i ona weshe mnogu bolno za mene bef skrshen i nesakaf da se otvoram od togash na niedna devojka ama eve sea sum super i moze da kazam deka sum zaljuben po 2 pat u zivotot

mr_wicket напиша:
:pos: ми се свиѓа ова,

хм, неверство, па што бе има други риби во морето, нели е така?! нема зашто да се секираш многу, па колку и да ти значи

Па така де, боље ми е без нејзе чим ме изварала!

FortunE напиша:
Од кај такво нешто дека машко само еднаш вистински сака, а жените трчаат по секој кој ќе им направи филм и ќе го заборави другиот? Бог да чува!

Од Непристоен предлог со Деми Мур :pos:

Уствари, не ми ни текнуе на првото неверство.
Не знам искрено, пробувам да ми текне, ама џабе.

Го преживеав така што ги избегнував фрлените пепељари и други тешки објекти кои ги фрлаше накај мене :)

А вака, мене да ме изневери, не ми се десило, или се десило а ја не сум дознал :wink:

dajdo напиша:
epa vaka bef u moze da se kaze u najubavite godini od sredno 16 17 i 18 i bef u vrska 2 godini vrskata mi weshe najubava i se mi ideshe najubavo na svet ama ja izvaraf glupcho i dozna mi prosti ama ne weshe se isto kako pred toa i posle se me izvara i ona weshe mnogu bolno za mene bef skrshen i nesakaf da se otvoram od togash na niedna devojka ama eve sea sum super i moze da kazam deka sum zaljuben po 2 pat u zivotot
Дајдо чоек да ти кажам се радувам за тебе шо си по втор пат заљубен!Ја еднаш се заебав од тогаш стојам у место у п.м.,нешто ме кочи бе брат!Многу е заебано,секоја што ќе ја упознаеш ја споредуваш со неа.....многу дебилно........се нервирам!Кажувајте рецепт оти ојдов ја монах!:;):

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom