Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
are you facking kidding me ????
Јас неможам да те разберам искрено колку и да мразиш некој не е убаво да се однесуваат така надвор од стадион со некој, да игра ајде ама вака мислам....
Во право е тоа што го пиша Bateman

Веќе кога се игра со Волкот напаѓач,зошто да не се купи Хесус Навас од Севиља за крило,или пак Снајдер,а Санти да се премести крило... :)

снајдеееееееер браааааааат никако нити игра нити е у форма , скуп ке биде .. мн пари сака.. а не вреди

снајдеееееееер браааааааат никако нити игра нити е у форма , скуп ке биде .. мн пари сака.. а не вреди
Што бе пари, Снајдер си оди во Галатасарај 99% и ќе си игра мирен живот таму.

Ваков дрес до сега сме имале ??? Година ? :unsure:
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/65060_311136075653738_1190231704_n.jpg

Незнам дали е тој истиот од 1990год ?
gun__1256719953_kit5.jpg

--- надополнето: 14 јануари 2013 во 22:17 ---

Исто како што и Ремзи ‘сигурно‘ ќе го земаа.

Па многу сме ги заебале што сме им го "украле" Ремзи, си ебало мајката..

Абе зашто воопшто си праите муабет за некои си чемпионшип таленти, на Арсенал во моментов му требаат 4-5 играчи кој се веќе афирмирани, кој знаат што значи премиер лига и кој можат да го понесат тимот во вакви тешки моменти. Независно од годините, ни требаат искусни играчи, еве како пример ќе ви го дадам Пирло, што значи за Јувентус и колку Јуве отиде напред во Италија од кога го земаа Прило, нормално и 4-5 други квалитетни играчи земаа, али Пирло е моторот иако има 30 и кусур години. Не сакам да посочувам кој играчи според мене би требало Арсенал да ги купи, али мислам дека ме разбирате каков тип играчи сакам да видам во Арсенал.

Што се офајдивме од Ремзи ние
smiley.gif
и немој сега некој па добар е бе што му фали и не е толку лош, како што правам со некои фанови наши муабет..
--- надополнето: 14 јануари 2013 во 23:01 ---
да имаше толку мајки терези колку што има на форумов, светот ќе беше помирно место
Да ама штета не е така има повеќе плукачи и светот е само едно безвредно место...

Игорче те разбирам потполно какви играчи сакаш во Арсенал ама тоа е сега засега нешто-----

Hey fans, shit happens. You've seen the match. It was a far cry from what we have imagined. But we need to move on, we have many more difficult matches to play. Be with us, we need you! Come on Arsenal! Yours, Poldi.:pos:

• Ми се допаѓа
Reactions: J +
Многу е веројатно Заха да не одбере нас (доколку бира помеѓу нас и Јунајтед), чисто поради тоа што поише шанси има да игра кај нас него у Јунајтед. А дека сега на 20 години ко чемпионшип талент ќе добие многу пари од негде тоа тешко.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom