Сите се крш, али Волкот ме вади од такт, Незнам зашто, али ептен ме нервира. Без причина 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако остане Тео напролет тату од неговото презиме на менеСите се крш, али Волкот ме вади од такт, Незнам зашто, али ептен ме нервира. Без причина![]()
Точно знам што мислиш друже, мене исто.....Поготово оној празен поглед што го има, катастрофа ми е типот. Никаков жар не гледам кај него....За разлика од Џек кој уште малце искри да почнат да му искачаат од очите.....Сите се крш, али Волкот ме вади од такт, Незнам зашто, али ептен ме нервира. Без причина![]()
Сакам да кажам дека игра добро барем полусезонава, голови и асистенции има повеќе од доволно, али од кога започна сагата околу неговиот договор, едноставно ме нервира неговиот body language. Така се понаша, као да е Меси во барса, а просечен играч е, само што немаме ниедна друга опција во моментов па затоа тој се истакнува. Сеа сфати?Ако остане Тео напролет тату од неговото презиме на мене
Без причина некој да ме нервира ?????? Не го сфаќам ова мислење твое, некој да ме нервира а да незнам зошто....![]()
Абе си реков да не објаснувам, али едина „дама“ е во фан клубот, морам да ја испочитувам со објаснување, знам дека 80% ќе ме сфатат какви се емоции буди во мене Тио ВолкотТочно знам што мислиш друже, мене исто.....Поготово оној празен поглед што го има, катастрофа ми е типот. Никаков жар не гледам кај него....За разлика од Џек кој уште малце искри да почнат да му искачаат од очите.....
Па пак е со причина значи е неговото понашање, пак има нешто не е без причинаСакам да кажам дека игра добро барем полусезонава, голови и асистенции има повеќе од доволно, али од кога започна сагата околу неговиот договор, едноставно ме нервира неговиот body language. Така се понаша, као да е Меси во барса, а просечен играч е, само што немаме ниедна друга опција во моментов па затоа тој се истакнува. Сеа сфати?
Со однесувањето може да ме нервира некој другар, некој познаник, а неможе Тио Волкот што не го ни познавам. Значи убаво си кажав незнам што ме нервира, може најдобро ќе биде да кажам неговиот пристап кон играта, како што кажав си наметнува статус на ѕвезда а едвај е просечен. Тоа ми е муабетотПа пак е со причина значи е неговото понашање, пак има нешто не е без причина![]()
Во ред е во ред понашање во играта мислам на мој дијалект ако ме сфатиСо однесувањето може да ме нервира некој другар, некој познаник, а неможе Тио Волкот што не го ни познавам. Значи убаво си кажав незнам што ме нервира, може најдобро ќе биде да кажам неговиот пристап кон играта, како што кажав си наметнува статус на ѕвезда а едвај е просечен. Тоа ми е муабетот
Да, дефинитивно Артета фалеше.ne izigraa tolku loso kolku sto ne utepa din, ama ako pak ke mu gi sotreme kokoskite do maj!
arteta covece kolku samo falese deneska.... dijabi moze da mi duvne u suelkava, za kurac ne go biva!!! i ne mi e jasno zosto rosicki ne vleze b igra!?
шамак предавник !!!!Шамак го спасил Насри да не биде претепан од навивачи после утакмицата вчера.![]()