Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Сите се крш, али Волкот ме вади од такт, Незнам зашто, али ептен ме нервира. Без причина :)
Ако остане Тео напролет тату од неговото презиме на мене :свиркам:
Без причина некој да ме нервира ?????? Не го сфаќам ова мислење твое, некој да ме нервира а да незнам зошто....:cautious:

Сите се крш, али Волкот ме вади од такт, Незнам зашто, али ептен ме нервира. Без причина :)
Точно знам што мислиш друже, мене исто.....Поготово оној празен поглед што го има, катастрофа ми е типот. Никаков жар не гледам кај него....За разлика од Џек кој уште малце искри да почнат да му искачаат од очите.....

Ако остане Тео напролет тату од неговото презиме на мене :свиркам:
Без причина некој да ме нервира ?????? Не го сфаќам ова мислење твое, некој да ме нервира а да незнам зошто....:cautious:
Сакам да кажам дека игра добро барем полусезонава, голови и асистенции има повеќе од доволно, али од кога започна сагата околу неговиот договор, едноставно ме нервира неговиот body language. Така се понаша, као да е Меси во барса, а просечен играч е, само што немаме ниедна друга опција во моментов па затоа тој се истакнува. Сеа сфати?
--- надополнето: 13 јануари 2013 во 22:29 ---
Точно знам што мислиш друже, мене исто.....Поготово оној празен поглед што го има, катастрофа ми е типот. Никаков жар не гледам кај него....За разлика од Џек кој уште малце искри да почнат да му искачаат од очите.....
Абе си реков да не објаснувам, али едина „дама“ е во фан клубот, морам да ја испочитувам со објаснување, знам дека 80% ќе ме сфатат какви се емоции буди во мене Тио Волкот :)

Сакам да кажам дека игра добро барем полусезонава, голови и асистенции има повеќе од доволно, али од кога започна сагата околу неговиот договор, едноставно ме нервира неговиот body language. Така се понаша, као да е Меси во барса, а просечен играч е, само што немаме ниедна друга опција во моментов па затоа тој се истакнува. Сеа сфати?
Па пак е со причина значи е неговото понашање, пак има нешто не е без причина ;)

Па пак е со причина значи е неговото понашање, пак има нешто не е без причина ;)
Со однесувањето може да ме нервира некој другар, некој познаник, а неможе Тио Волкот што не го ни познавам. Значи убаво си кажав незнам што ме нервира, може најдобро ќе биде да кажам неговиот пристап кон играта, како што кажав си наметнува статус на ѕвезда а едвај е просечен. Тоа ми е муабетот

Со однесувањето може да ме нервира некој другар, некој познаник, а неможе Тио Волкот што не го ни познавам. Значи убаво си кажав незнам што ме нервира, може најдобро ќе биде да кажам неговиот пристап кон играта, како што кажав си наметнува статус на ѕвезда а едвај е просечен. Тоа ми е муабетот
Во ред е во ред понашање во играта мислам на мој дијалект ако ме сфати :D, додека да се разбереме :pos:

Да се насмееме малку на наша сметка...

58617_319065831533285_1275382687_n.jpg

ne izigraa tolku loso kolku sto ne utepa din, ama ako pak ke mu gi sotreme kokoskite do maj!

arteta covece kolku samo falese deneska.... dijabi moze da mi duvne u suelkava, za kurac ne go biva!!! i ne mi e jasno zosto rosicki ne vleze b igra!?

ne izigraa tolku loso kolku sto ne utepa din, ama ako pak ke mu gi sotreme kokoskite do maj!

arteta covece kolku samo falese deneska.... dijabi moze da mi duvne u suelkava, za kurac ne go biva!!! i ne mi e jasno zosto rosicki ne vleze b igra!?
Да, дефинитивно Артета фалеше.
Но Диаби како се гради и како е во можност да се бори.. никој во тимот освен лани Сонг не е во можност.
Диаби е она што му фали на овој тим... и ништо друго.
Така да, доколку во форма го имаме Диаби, не ни треба ништо друго.

Седете мирни бе,да ви ебам то Диабито...Многу го форсирате...Форсирате просечен играч.

Не барајте во никој кривица, толку ни е чергата. Црвениот картон во 8ма минута не среди уште толку.
Артета за мене е најдобриот трансфер што е направен во последните 5-6 години, он не се приметува многу кога игра, ама без него имаме катастрофална статистика на победени/изгубени натрепвари, незнам некој дали може да најде кога он играл колку сме победиле а колку сме изгубиле без него. Истото се случи и минатата година, 2-3 натпревари не играше он, сите ги изгубивме и бевме мизерија. За мене Микел е најкорисен играч моментално, за Џек глава спуштам, во неколку наврати сум кажал дека човекот и да не игра ништо ме импресионира зошто во секој пас, секој дуел, секој дел од теренот влага со цело срце, ризикува повреда, свашта праи за тимот. После толку голема повреда тоа е за почит, многу играчи(платеници) кои што играат/играле за Арсенал се воздржуваат од некој такви дуели...

Џоел Кембел пак ја тресе мрежата.....Каква контра истрча па па па......
Голот

Шамак го спасил Насри да не биде претепан од навивачи после утакмицата вчера. :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom