Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Шамак го спасил Насри да не биде претепан од навивачи после утакмицата вчера. :tapp:

Пред утакмица е и само го вреѓале Насри како што и заслужува, не шири дезинформации...

Пред утакмица е и само го вреѓале Насри како што и заслужува, не шири дезинформации...
На Твитер насекаде пишува дека имало и помала физичка пресметка која не е фатена на видео, Шамак спречил поголем инцидент.

Kieran Gibbs: No player has made more interceptions in a game in Europe's top 5 leagues this season than Gibbs vs Man City yesterday (11)

Му викаат на Шамак, не го брани бе, нема да ти понудат договорот Сити и на тебе...

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
Колку и да не го сакаме Насри, колку и да го заслужува ова што му се случило, не можам да го оправдам овој потег, едно е исвиркување од трибини додека игра, друго е да малтретираш човек на улица кој се појавил како обичен гледач на натпревар.

Жервињо се враќа во форма не ни требаат засилувања....тоа ќе го каже АВ 100%
Ако ова е формата..фала.
хаха, пенал репнат со сета сила па кај оди топката, нека ја.
И гол при најголема грешка каква во премиер лига не верувам да му овозможат.

• Ми се допаѓа
Reactions: J +
Ако ова е формата..фала.
хаха, пенал репнат со сета сила па кај оди топката, нека ја.
И гол при најголема грешка каква во премиер лига не верувам да му овозможат.
Незнам ама мислам дека тоа ќе го каже овој, а на друго не ни мислам. Ѓи видов головите што ги даде ЧЕЛОТО мада не ни сакав да ги видам бидејќи се нервирам за глупости..:mad:
--- надополнето: 14 јануари 2013 во 19:41 ---
И Јунајтед се интересираат за Заха браво.

Колку и да не го сакаме Насри, колку и да го заслужува ова што му се случило, не можам да го оправдам овој потег, едно е исвиркување од трибини додека игра, друго е да малтретираш човек на улица кој се појавил како обичен гледач на натпревар.
are you facking kidding me ????

Незнам ама мислам дека тоа ќе го каже овој, а на друго не ни мислам. Ѓи видов головите што ги даде ЧЕЛОТО мада не ни сакав да ги видам бидејќи се нервирам за глупости..:mad:
--- надополнето: 14 јануари 2013 во 19:41 ---
И Јунајтед се интересираат за Заха браво.
Јунајтед се интересираат за Заха веќе година и нешто.

are you facking kidding me ????

Е шо, какво е ова сељачко понашање, две години веќе не игра Насри за Арсенал, вака само се покажува очај, се покажува дека многу бил значаен па сеутште му се придава некое големо значење. Насри воопшто не му фали на овој тим на Арсенал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom