Фан Клуб: Челзи

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
ц ц ц срамота за голов што го поништија...иначе годинава сме најголеми лузери....ц ц ц лоша утакмица на Бане а на Торес....што да зборам....говедо!

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.761
Поени од реакции
52.733
Два порази по ред на СБ. Лошо, лошо...

Само криво ми е ептен што Иванович направи две грешки. Ама добро, простено му е.
А линискиот со двоглед го виде офсајдот на Ба.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Ба ѕверотиња, треба да си слепец невиден да го играш Торес прв тим.Ич не ми е криво за Мики Маусов си стојам на тоа уште од почетокот, криво ми е тоа што Кејхил и Бане изиграа 50 утакмици по ред и го истроши цел прв тим пред дуелот на гости со Стоук, таму ќе ми ги пушти Марин, Бетранд и уште некој слепци и ќе се вади после дека биле уморни.

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
Ба ѕверотиња, треба да си слепец невиден да го играш Торес прв тим.Ич не ми е криво за Мики Маусов си стојам на тоа уште од почетокот, криво ми е тоа што Кејхил и Бане изиграа 50 утакмици по ред и го истроши цел прв тим пред дуелот на гости со Стоук, таму ќе ми ги пушти Марин, Бетранд и уште некој слепци и ќе се вади после дека биле уморни.
Абе и Рафа и Мафа све нека се гони у пм...на менаџер боље ги менаџирам Челзи од нив...Торес одма го бапнав у резерви и пркна тимот, Феруз го играв на негово место :)

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Абе и Рафа и Мафа све нека се гони у пм...на менаџер боље ги менаџирам Челзи од нив...Торес одма го бапнав у резерви и пркна тимот, Феруз го играв на негово место :)
Moжда и он не е крив знаеме што следува кога некој ќе го седне миленикот на Роман на клупа.:facepalm:

Член од
25 октомври 2012
Мислења
840
Поени од реакции
1.378
Ни се пружи одлична шанса за куп што можеме да го освоиме,една препрека свонси неможеме да ја поминеме 0 - 2 губеме дома од нив,а потоа можевме во финале да играме со четвртолигаш БРАДФОРД,и Астон вила што има мавнавме 8 практично освоена титула.Друго зошто шпанскиот келнер не го пушти порано Ба дечкото за 10 минути створи колку што Торес нема створено акции 3 утакмици.Одиме напред сега со стоук каде што не верувам на 3 бода.

РАФА аут.Торес аут. нека идат во некој кафиќ нека носат пиво и кикиритки

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Ке може ли некој да ми одговори на прашањава:
Дали заслужено победија Свонси ??
Како изигравме во нападот (разлика Торес/Ба) ??
Имав гости за именденн па не го гледав натпреваров (првпат по неколку години да не гледам официјален натпревар на Челзи :):)) затоа вака прашувам..

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Ке може ли некој да ми одговори на прашањава:
Дали заслужено победија Свонси ??
Како изигравме во нападот (разлика Торес/Ба) ??
Имав гости за именденн па не го гледав натпреваров (првпат по неколку години да не гледам официјален натпревар на Челзи :):)) затоа вака прашувам..
Зависи како гледаш за заслужено. Имавме еден куп шанси во прво полувреме, не ги искористивме, направи грешка Бане, примивме гол. Второ полувреме многу полошо од првото, не знам што бараше Балерината до 80та минута на терен, влезе Ба, два центаршута два пати од тешка позиција, првиот пат голманот ја фати, вториот пат покрај гол. И после уште една грешка на Бане, 0-2, Ба даде гол, судијата свирна офсајд (кој го немаше) и тоа е тоа....

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Роман ако е бар малце човек што има некакви принципи треба сместа да го отпушти дебелото.
Сите мечеви дома во 2013 ги изгуби.
И сега знам некој ќе се појави и ќе каже што е дебелото криво.
Нека спореди некој играта на Челзи со Мазакар во прв тим под водство на РДМ и оваа денеска. И тоа нека му се прати на Роман нека види што направи.
Катастрофа се не ми се ни гледаат веќе додека е дебелово на клупа.
Торес очигледно прв тим ќе игра само меѓу викенди под услов Ба да е малце изморен.

A

Alexander Nevsky

Гостин
Реков и ќе повторам, ради несаглам шпиц играч го јадеше Ди Матео, го јадеше и Боаш. Во пакет нека си одат и Торес и Рафа.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Ќе го трпиме Рафа до крај на сезона, не гледам кој друг би можел да го превземе Челзи и тоа во ваква ситуација освен Грант.Торес ќе го трпиме изглеа се додека не прекине да се дрогира Роман.

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.046
Поени од реакции
2.135
Абе дрва, абе дрва бе, абе Торес бе, абе ТорееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕССССССССССССЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕСАДАДАДСАДАДА.

МАРШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШ

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Абе дрва, абе дрва бе, абе Торес бе, абе ТорееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕССССССССССССЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕСАДАДАДСАДАДА.

МАРШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШ
EEEEEEEEEEE MAKARENA !

:icon_mrgr:

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
А знаете што ме нервира повеќе? Сите овие „фанови“ што ги читам по разни фејсбук страни за Челси, дел од нив со сочни пцовки за Бане, ко да сите забораваат како лавски се бори секогаш он, дека едноставно се случува да има човек лош ден, не е робот мајку му...несреќата е што два пати му се деси вечерва...а никој не му текнува дека на него му е најтешко сега, не на нас тука што пишуваме по форуми, Фејсбук, Твитер или што ти ја знам. И не споредувајте со сочните зборови кои се упатувани кон Торес. Он многу повеќе заебувал а и од него многу многу се очекуваше,ипак 50 милиони се у прашање. А он даде многу малце. 26 гола на 100 утакмици, ама тоа што го прикажа е премалце...а од Бане не се очекуваше ништо, јас прв пат слушав за него кога дојде од Локомотив ама прерасна во еден од најдобрите дефанзивци.
Како и да е, што е тука е, може да се надеваме на победа во Велс ама ќе биде многу многу тешко...
dragonsky Кога попрво го прочита, лајк да мавнеш? :D :P Пола лајкови ми се од тебе хахаа :D

Kajgana Shop

На врв Bottom