Pat Bateman
Oh Africa, brave Africa
- Член од
- 7 февруари 2009
- Мислења
- 1.908
- Поени од реакции
- 1.867
ц ц ц срамота за голов што го поништија...иначе годинава сме најголеми лузери....ц ц ц лоша утакмица на Бане а на Торес....што да зборам....говедо!
Абе и Рафа и Мафа све нека се гони у пм...на менаџер боље ги менаџирам Челзи од нив...Торес одма го бапнав у резерви и пркна тимот, Феруз го играв на негово местоБа ѕверотиња, треба да си слепец невиден да го играш Торес прв тим.Ич не ми е криво за Мики Маусов си стојам на тоа уште од почетокот, криво ми е тоа што Кејхил и Бане изиграа 50 утакмици по ред и го истроши цел прв тим пред дуелот на гости со Стоук, таму ќе ми ги пушти Марин, Бетранд и уште некој слепци и ќе се вади после дека биле уморни.
Moжда и он не е крив знаеме што следува кога некој ќе го седне миленикот на Роман на клупа.Абе и Рафа и Мафа све нека се гони у пм...на менаџер боље ги менаџирам Челзи од нив...Торес одма го бапнав у резерви и пркна тимот, Феруз го играв на негово место![]()
Зависи како гледаш за заслужено. Имавме еден куп шанси во прво полувреме, не ги искористивме, направи грешка Бане, примивме гол. Второ полувреме многу полошо од првото, не знам што бараше Балерината до 80та минута на терен, влезе Ба, два центаршута два пати од тешка позиција, првиот пат голманот ја фати, вториот пат покрај гол. И после уште една грешка на Бане, 0-2, Ба даде гол, судијата свирна офсајд (кој го немаше) и тоа е тоа....Ке може ли некој да ми одговори на прашањава:
Дали заслужено победија Свонси ??
Како изигравме во нападот (разлика Торес/Ба) ??
Имав гости за именденн па не го гледав натпреваров (првпат по неколку години да не гледам официјален натпревар на Челзи) затоа вака прашувам..
EEEEEEEEEEE MAKARENA !Абе дрва, абе дрва бе, абе Торес бе, абе ТорееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕССССССССССССЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕСАДАДАДСАДАДА.
МАРШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШ